30 Ocak 2019 Çarşamba

Clio devirdaim pompası su kaçırıyor

Devirdaim pompası kolay kolay arıa yapan bir parça değildir. Triger kayışına bağlı bir şekilde satıldığı için triger kayışı değişirken devirdaim pompası da değiştirilir. Zaten triger seti diye satılan malzemenin içerisinde devirdaim pompası bulunmaktadır.


Cantadan Su Kaçırması : Bu durumda devirdaim pompası arızası söz konusu değil ise sadece conta ve yalıtım iyileştirilerek sorun giderilebilir. Fakat unutulmaması gerekir ki bu tip su kaçaklarının nedeni genellikle devirdaim içerisindeki parça çark ve basınç problemlerinden kaynaklanmaktadır. Kayış kopması ise şarj dinamosunu, direksiyon ve frenler dahil olmak üzere birçok parçanın bozulmasına neden olur. Aynı yağ pompası gibi çalışır.


Geciktirme oldukça motorda büyük sorunlar olmaya başlar ve masraf oldukça büyür. Bu nedenle devirdaim su kaçırma, devirdaim kayışı kopma gibi basit arızaları hemen yaptırmanız araç açısından oldukça yararlı olacaktır. Kimi zaman çok ama çok az eksiltiyor kimi zaman sadece günde bütün su neredeyse bitiyor Hararet göstergesinin fırlamasıyla fark edip hemen su tamamlıyorum.


Bu bilgiler ışığında araştırdığım kadarıyla her yol devir daim pompası arızasına çıkıyor. Burası arızalandığı zaman ne olacağı nelere dikkat etmeniz gerektiğini açıklamaya çalışacağız. Mevcut su motor blogundan radyatöre doğru sürekli bir dolaşım içerisindedir. Bu dolaşımı sağlayan parça ise.


Clio devirdaim pompası su kaçırıyor

OTO TAMİRCİM 71views. Reno toros DEVİRDAİM deyisimi. Hararet da duruyor fakat su bidonundaki su eksiliyor nedeni ne olabilir? Su pompası kilitlenir, su dolaşımı durur.


Birinci seçenek olursa su kaçağını farketmezseniz aracınız hararet yükseltir. Silindir kapak contasını yakabilirsiniz.


Araçlarda devirdaim pompası, genellikle arızalanması beklenmeden değişen bir parçadır. Buna triger yda buji gibi parçaları örne.


Clio devirdaim pompası su kaçırıyor

RENAULT MAİS, RENAULT DACİA 1. Selamlar Vaillant kombi pompası arızaları genle olarak susuz çalışma yada tesisatın kirliliğinden kaynaklıdır. Eger devir daim pompanız su akıtıyor yapabileceginiz fazla birşey yok ya yenisi ile degişecek. Bikaç ustaya gösterin bence sadece devirdaim kaçırıyor muhtemelen corollanın made in Japon dev.


Tamirciler çok seviyor üst kapak contası yanmış demeyi. Baktım ki devir daimin olduğu yerden su kaçırıyor. Yolda kaldığım yerin hemen üstünde Renault Servisi var tesadüf.


Clio devirdaim pompası su kaçırıyor

Yol yardımı aldım ve motor soğuyup su ekledim ve o servise gittim. Devir daim pompan değişmeli dediler. Ancak triger de değişecek dediler. Olabilir ancak devir daim.


Mazot Pompası Arızası Belirtileri Nasıl Anlaşılır. Dizel Motor Ön Isıtma Gösterge Lambası Neden Yanar ? Mazot Filtresi Tıkanırsa Ne Olur, Değişmezse Ne Olur. Bu yanma sonucunda motor içerisinde çok yüksek sıcaklıklar oluşur. Bu sıcaklık ise radyatörden gelen su ile soğutulur.


Motor ve radyatör arasındaki suyun hareketini devirdaim pompası. Eğer motorun yan tarafından soğutma sıvısı sızdığını fark ederseniz bu büyük ihtimal pompadan kaçırıyor demektir.


Megane Nasıl Bir Araba? Aracın Hararet Yapması.


Kullanıcı Yorumu 4. Bende de aynı işlem yapılacak, ustanın gönlü olursa bir ara bakacak, bazı arkadaşlarda hiç elletme dedilir kararsız kaldım. Arkadaşlar benim araç devirdaim pompasından su kaçırıyor. Pompanın değişmesi gerektiğini yan sanayi lira orjinalin lira olduğunu işçilik ücretinin 1lira olacağını söyledi.


Zamanla contanın deforme olması, parçanın delinmesi vb. Ayrıca devirdaim pompasının her triger değişiminde yenilenmesi tavsiye edilir. Parça Tipi : Logosuz orijinal yedek p.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.