24 Ocak 2019 Perşembe

Clio 4 triger seti değişim fiyatı

CLIO IV TRIGER KAYIŞI DEĞİŞİM FİYAT TEKLİFİ. Bu kampanyaları takip ederseniz faydanıza olur, çünkü kabul. Belirli yıl ve kilometre aralıklarda yenilenmesi gerekir ve ihmal edilmesi ve kopması sonucunda motorda çok büyük ve masraflı tamiratlara neden olabilmektedir. Pazardaki fiyatlarla.


Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Periyodik Bakım fiyatı Yedek Parça kategorisinde.

Bana fiyat çok fazla geldi. Sizce fiyat uygun mudur. Yoksa servis benimi kazıklıyor. Yilini doldurmak uzere hem de 80. Garantisi yok yani. Polen(karbonlu tl.) ve hava filtrelerini(tl) orjinal alip kendim taktim. Clio triger ve 80.


Bu fiyatın büyük bir kısmı triger setinin kendisi oluşturmaktadır. Setin fiyatı alındıktan sonra geriye kalan ise triger seti işçilik maliyetidir.

Renault Motor Yağ Değişim İşlemi - Yağ Bakımı - Duration: 9:51. Evde Teknik 20views. Triger Seti Değişimi. FSİ ZİNCİR SETİ DEĞİŞİMİ.


Renault grubu başta olmak üzere Peugeot, Citroen, Dacia, Bmw ve Mini Cooper marka otomobilleriniz için orijinal yedek parçaları en uygun fiyatlarla sizlere sunmaktayız. Tükenmek üzere (2) 22TL.


Aynı Gün Kargo Hemen AL. Araç zincirli ise 200. Kısacası çok eski olmayan ve fabrikadan yeni çıkmış araçlarda yıl ara ile 90. Dilerseniz ödemenizi kapıda yapabilirsiniz.


Açıkçası bu rakam çok yüksek, ama garanti kapsamı veya servis bakımı derseniz bunu vermek zorundasınız. Daha sonra sanayideki ustamı aradım (isterseniz tel verebilirim) 1teriger seti 2filtreler.


Adınıza Ya Da Firmanıza Faturalı Olarak Gönderilmektedir. Bu ürünü kredi kartına taksit seçenekleri ile satın alabilirsiniz. Orjinaldir ve ambalajındadır. Fotoğraflar stoğumuzda bulunan ürünlerden kendi çekimimizdir ve sipariş verdiğinizde gönderilecek ürüne aittir.


Adet : Bu ürünü beğendiniz mi? CİTROEN NEMOHDI TRİGER KAYIŞ RULMAN SETİ.

NA, Chevrolet Aveo 1. Ortalama kayışın değişim süresi birçok markada 60. Fiyat politikanız y. Aracınızdaki triger kayışı yıllık süreyi doldurmuş ve halen belirlenen km’ye gelmemiş olsa bile değiştirilmesi gerekir.


Malzemenin yapısına bağlı olarak çeşitli hava koşullarından etkilenen kayışlar yıllık süre zarfından çeşitli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.