7 Aralık 2018 Cuma

Ptt para gönderme ücreti

Size en yakın PTT işyerine, geçerli kimlik belgeniz ile giderek para gönderme formunu doldurunuz. Gönderim tutarını ve ücretini gişe görevlisine veriniz. UPT işleminize ait referans numarasını alıcınıza iletiniz.


PTT ’den para gönderme işlemi işte bu kadar basit. Ayrıca bir diğer iyi yanı ise bu para gönderme işleminin maliyetinin de gayet uygun olmasıdır.


Sadece yakınlarınıza değil PTT üzerinden tutuklu veya asker bireylere de para göndermeniz mümkündür.

Para gönderdiğiniz yakınınız parasını almak için PTT ’ye gelmek zorunda da değil. Eğer konutta teslim seçeneği ile.


Güvenli ve ulaşılması kolay sistemi ile dilerseniz yurt içerisinde her hangi bir noktaya PTT kanalı ile havale yapabilir, dilerseniz yurt dışına Türk lirası yahut yabancı para cinsinde havale işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. PTT ile isme para gönderme banka hesabı olmayan bir kişiye para gönderme şekilleri arasında en basit ve hızlı olan yöntemidir.


PTT ile para gönderme diğer bankalara göre çok daha pratik olduğundan dolayı pek çok insan, özellikle bankaların bir ton prosedürlerle uğraşmak istemeyen insanların ilk tercihi bu yöntemle para göndermektir. Bugünde sizler için Ptt Para Gönderme Ücretleri hakkında bilgilendirmeler yapmayı planlıyoruz. Sizlerde bankalara yüksek meblağlar ödeyerek para. PTT isme para gönderme işlemi ile istediğiniz bir kişinin doğrudan ismine para gönderimi yapabilirsiniz.


Türkiye’de bu işlem için çok sık tercih edilen PTT Bank‘ın böyle bir hizmet sunmasının aslında çok önemli bir nedeni var.

Hiç bir bankada hesabınız yoksa banka üzerinden para transferi yapmanız mümkün değil. PTT personeli tarafından yapılan işleme ait referans numarası belirtilen telefon numarasına gönderilerek işlem tamamlanır.


PTT internet üzerinden para gönderme ücretleri TL ile 5TL arası tutarlar için TL’dir. Bu yöntem aracılığıyla para göndermek istediğiniz kişinin hesap numarasına değil ismine yönelik işlem gerçekleştirmiş olursunuz. TL arasındaki para transferi gönderim ücreti TL’dir.


UPT (Ucuz Para Transferi) ile Türk ve yabancı müşterilerin yurt dışı para havalesi hizmetinden hızlı ve uygun fiyatlarla yararlanmasına olanak sağlanmıştır. UPT gönderimleri, PTT işyerlerinden, yurt içinde veya yurt dışında bir bankaya. PTT İsme Para Gönderme, para gönderen kişinin ve ya alıcının ya da her ikisini de bir banka hesabına sahip olmaması durumunda güvenle para göndermek için tercih edebilecekleri bir yöntemdir.


PTT yurtdışı kargo ücreti Türkiye’den yurtdışına kargo ile evrak gönderme ya da ürün gönderme sırasında ödenmesi gereken ücrettir. Bu ücret PTT uluslararası kargonun ağırlığına ya da hacmine göre değişir. Bir diğer etken de yurtdışı gönderinin gideceği ülkenin uzaklığı ve bu ülkeye düzenlenen uçak seferlerinin sıklığıdır.


TL’ye kadar olan gönderimlerinizde PTT sizden TL işlem ücreti alacaktır. PTT para gönderme işleminde kesin havale ücretleri. PTT isme havale nasıl yapılır bilgi almak ve masraf tutarları için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.


Bir kişiye bankadan para göndermek için bazen bir banka hesabı gerekebiliyor, bazen yaşını dolmuş olması gerekebiliyor. Bazen de banka hesabına konulan bloke nedeniyle hesaba. Başka zaman aramayın, genel kültür olsun diye, PTT posta çeki olan birisine Nasıl para gönderileceğini yazayım dedim.


Alıcı banka: Vakıf Katılım. PTT üstünden artık yurt içi ve yurt dışı para göndermek işlemlerini ücretleri karşılığında gerçekleştirebilirsiniz.

Türkiye’nin en eski kurumları içinde yer almakta olan PTT yardımıyla artık banka hesaplarına gerekseme olmadan istediğiniz şeklinde yurt içi ve yurt dışı para gönderme işlemlerini uygun ücretler. Ptt ile para gönderme ve havale ücreti, bir çok yöntem ile para gönderme seçeneğimiz bulunuyor. Bunu bankalar ile yapabildiğimiz gibi eğer banka hesabımız yoksa veya göndereceğimiz kişi bankaları kullanmıyorsa PTT ile yapmak mümkün.


Ptt İsme Para Gönderme Ücreti. Yurt içi Türk Lirası para transferi yapmak isterseniz PTT, göndereceğiniz tutara bağlı olarak değişen miktarlarda para transfer ücreti alacaktır.


Bankalarda isme yapılacak havalelerde bazen para transfer ücreti para göndereceğiniz şubeye gidip gelme masrafı kadar olabilmekte bazen de düşük ücretli olsa bile para alıcıya en erken ertesi gün teslim edilmekte. Almanya’dan Türkiye’ye para transferi için kullanabileceğiniz bir diğer banka ise DenizBank.


Normalde ücretler 5. Western Union Türkiye’den AB Çin, Almanya, Fransa, İngiltere, Kanada, Azerbaycan ve Belarus’a transfer ücretleri hakkında daha fazla bilgi edinin. Euro ve Euro ama DenizBank 2. Buradan tüm ülkelere göz atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.