6 Aralık 2018 Perşembe

Okula gelmeyen müdür nöbet defterine yazılır mı

Okula gelmeyen müdür nöbet defterine yazılır mı

Müdür yardımcısı ve öğretmenlerin nöbet görevi MADDE - (1)Müdür yardımcıları, okulda kendilerine verilen nöbet görevini yerine getirir, nöbetçi öğretmen ve öğrencileri izler, nöbet raporlarını inceler, varsa sorunları müdür başyardımcısına veya müdüre bildirir. Son dersten dakika sonra biter. Olağanüstü hallerde okul müdüründen izin almak suretiyle nöbetçi müdür yardımcıları nöbet günlerinde değişim yapabilirler.


Gün içerisinde derse gelmeyen, geç gelen öğretmen varsa belirtiyorsunuz. Olay yoksa da nöbet bitiminde "Nöbetim esnasında herhangi bir olay olmamıştır" yazıyor ve imzalıyoruz.


Nöbetlerde uyulması gereken esaslar öğretmenler kurulunda görüşülerek okul yönetimince nöbetçi öğretmen görev talimatnamesi hazırlanır. Bu talimatname, öğretmenlere yazılı olarak. MADDE - (1) Müdür yardımcıları, okulda kendilerine verilen nöbet görevini yerine getirir, nöbetçi öğretmen ve öğrencileri. Nöbetçi öğretmen nöbeti esnasında olan bütün olayları ;drese, göreve.


Nöbet defterinde tahrifat yazyapılamaz. Durum, o döneme ait diploma defterine veya öğrenci kütük defterine işlenir. Mart ayının ilk haftasında okula gelmeyen okul müdürü daha önce olduğu gibi nöbetçi öğretmenler tarafından nöbet defterine yazıldığı için okul müdürü bu konu hakkında adını yazanlara suç işlediklerini beyan ederek tekrar bir soruşturma açmıştır. Okula gelmeyen öğretmenin adı yazılır.


Adının karşısına raporlu, sevkli, izinli, görevli vb yazılır. Geç gelen öğrenci okula gelir gelmez geç kâğıdını almalı ve hemen sınıfına girmelidir. Beşinci dersin bitiminden sonra okula gelen.


Aldığı belgeyi kaybedene, aynı. Okul müdürlüğünce, kayıtlara göre dilekçe sahibinin aldığı belge ve diploma ile başka bir okula yazılmadığı belirlendikten sonra, dilekçenin altına veya arkasına, onaylı Diploma Kayıt Örneği EK-verilir. Normalde o günlere kaç saat ek ders yazılırsa aynı şekil pazartesi ve cuma gününe yazılır. Bayan öğretmenlere, doğumuna üç ay kala ve doğumdan sonra bir yıl nöbet görevi verilmez.


Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumları Yönetmeliği. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir (Mobil) - Masaüst ü, Mobil. Okul yönetimi, ilgili Yönetmeliğin 91.


Maddesindeki esaslar çerçevesinde okul nöbet hizmetlerini düzenlemekte ve uygulamaya koymaktadır. Ancak bu süre okulun özelliğine göre öğretmenler kurulu kararıyla kısaltılabilir. Okulda nöbet hizmetlerinin yarım gün olarak. NÖBET TUTMA İLE İLGİLİ KURALLARI ÖĞRETMENLER KURULUNDA KARAR DEFTERİNE YAZDIRIN.


Okula gelmeyen müdür nöbet defterine yazılır mı

Kararlar gerekçeli olarak karar defterine yazılır veya yazılan karar bu deftere yapıştırılır. Kararda, yaptırım takdirinde esas alınan hususlar özetlenir. Dayanılan Yönetmelik. Bol tatil, yatarak para!


Bir de mesleğin ne denli kolay (!) olduğunu onların ağzından. Bu konuda bir öğretmen arkadaşımın bana yolladığı mail çok hoşuma gidince sizinle paylaşmak istedim.


Okula gelmeyen müdür nöbet defterine yazılır mı

Gerçekten işin gerçek yüzünü bilmeyen insanların kendi kafalarından uydurduklarının tersine. Doğru bir uygulama mı ? Derslerini alan öğretmeni okutan sınıf öğretmeni, bu ders saatlerinde yönetimce verilen eğitim ve öğretim görevlerini yapar. Yoksa ek dersi kesilir. Tekli eğitim yapan okulumuzun kadrolu Müdür Başyardımcısı ikili eğitim yapan başka bir okula müdür olarak görevlendirildi.


Haftada (iki) saat fazla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.