6 Aralık 2018 Perşembe

Cnn türk chp açıklaması

Cnn türk chp açıklaması

Ne olursa olsun, hangi bedel, hangi engel çıkarılırsa çıkarılsın, bu ülkeye gerçek anlamda hakkı, hukuku, adaleti ve demokrasiyi getireceğiz. Görüşmeyle ilgili bilgi veren CHP yetkilileri boykotla ilgili “Ne var, ne yok. Bir diyalog süreci var” değerlendirmesinde bulundu.


CHP Sözcüsü Öztrak açıklama yapıyor. Yancı, boykota dair sorumuz üzerine kendilerinin tarafsız, objektif gazetecilik yaptıklarını ve CHP ’lilerin kanallarında görüşlerini özgürce ifade ettiklerini söyledi.


CHP ayrıca boykot hakkında AB’nin ilgili komisyonlarına da bilgi verecek. Tuncay Özkan’ın açıklaması öncesi 5. Yancı, tarafsız, objektif gazetecilik yaptıklarını ve CHP ’lilerin kanallarında görüşlerini özgürce ifade ettiklerini söyledi.


CNN Türk, CHP’nin boykot kararının ardından takipçi sayısı 4. Bu hamle sonrasında CNN TÜRK ’e çıkan CHP ’liler hakkında da disiplin süreci işletileceği belirtildi. CHP’nin CNN Türk’ü boykot etme kararı almasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk’te programlara katılmama kararı aldı.


Masanın karşı tarafında CNN TÜRK Genel Müdürü Murat Yancı, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova ve Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat katıldı. CNN Türk ’ün sosyal paylaşım sitesindeki takipçi sayısı 4. CNN yöneticileri ile gerçekleştirilen görüşmelerin ardından partisinin kararını. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısına başkanlık etti.


CNN Türk’ün sosyal paylaşım sitesindeki takipçi sayısı milyon 9bin oldu. Berat Albayrak’tan çok konuşulacak dolar kuru açıklaması ! Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.


Cnn türk chp açıklaması

Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun. Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısına başkanlık etti. Alınan karar uyarınca CHP ’li isimlerin ekrana çıkmayacağı, seçmene de CNN TÜRK ’ü izlememe çağrısı yapılacağı iddia edildi.


Kılıçdaroğlu, "CHP’lilere nasıl tuzak kurabiliriz diye özel bir yayın politikası izlendiğine tanık olduk" dedi. Emekçinin üretimden gücünün farkına varması gibi bizler de tüketimden gelen gücümüzün farkına vardığımızda neler olacak neler” ifadelerini kullandı. CHP ’DEN CNN TÜRK ’Ü BOYKOT KARARI.


Cnn türk chp açıklaması

Ancak Salıcı’nın bu boykotu delmesini kimse görmüyor. CHP seçmenine de CNN TÜRK ’ü izlememe çağrısı yapılacağı öğrenildi. Duygulandıran Muharrem İnce.


Habere göre kararın, eğer son dakika bir gelişme olmazsa yarın (Çarşamba) kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Saygılarımızla milletimize duyururuz. Demirörenlerin hükûmete yakın olduğunu biliyoruz.


Konu, partinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısında alındı. Ancak CNN Türk’teki tartışma programları CHP için bir avantajdı. O programlarda CHP’liler genel olarak hükûmeti destekleyenleri soyut manada dövüyorlardı. Toplantıda CHP liderinin bugün yapması beklenen “FETÖ’nün siyasi ayağı” açıklaması ve partinin CNN Türk’ü boykot etme kararı ele alındı.


Partinin MYK toplantısında alınan karara göre artık CNN TÜRK ’e hiçbir CHP ’linin çıkmayacağı öne sürüldü. Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programına katılmayacağı öğrenildi. Bu kanalın zararlarından korunmak için yurttaşlarımıza CNN Türk’ü izlememelerini tavsiye ediyoruz. Partililerden de bu kanalı izlememelerini istedi.


CHP ’nin bu kararı ilk kez Odatv tarafından duyurulmuştu. CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yakınları tarafından Man Adası’nda bulunan bir off – shore şirkete on milyonlarca dolar aktarıldığını belgeleyen dekontları kamuoyu ile paylaştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.