24 Aralık 2018 Pazartesi

Chicco ohlala bebek arabası

Tercihlerinizi Seçin Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve tanıtımları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Eda Kaya Alip haftada Geri. Ohlala Twin tek elle katlanabilir ve.


Doğumdan itibaren kg ‘a kadar kullanılabilen Ohlalàtek el ile kolayca katlanabilir ve açılabilir. Modern ve göz alıcı tasarımının yanında bebekler için konfor sunarken ebeveynler için de kullanılması çok kolaydır. Katlanabilir itme kolu sayesinde kapatıldığında şimdi daha da küçük. Daha fazla genişleyebilir tentesi ve ayarlanabilir.


Arabayı Tek Parmağınızla Kaldırabilirsiniz. Hafifliğine Rağmen Sağlamdır. Kapalıyken Desteksiz Durabilir. Sırt Kısmı Tam Yatabilir, Ayak Kısmı Ayarlanabilir.


Chicco ohlala bebek arabası

Chicco ohlala ultra hafif bebek arabası - Unicorn"ultra hafif, kolay ve rahat ! Hem italyan tasarımına hem de çekiciliğe. Sizin İçin Seçtiklerimiz. Lohusa Pedi Büyük Boy Adet.


Chicco ohlala bebek arabası

Erkek Şampuanı 7ml. Bebek Temizleme Pamuğu 6xadet. Kışlık Kapüşonlu Be. Kodu : 1Marka : CHİCCO. Sepette % indirimli fiyat 1. Göğüs Pompaları Elektrikli Göğüs Pompaları. ULTRA HAFİF: Ohlalàsadece 3. Chicco ürünleri tüm özel anlarınıza eşlik etmek üzere aşk ve deneyimle tasarlanmıştır. Chicco bebek arabaları kullanıcısına tek elle sürüş imkanı tanır. Açılır kapanır özelliğe sahip olan bu.


OHlalà, inanılmaz derecede sağlam ve şaşırtıcı derecede hafif, öyleki tek bir parmakla yukarı kalkabilir. Hem İtalyan tasarımına hem de çekiciliğe sahip OHlala, hem annelere hem de bebeğe maksimum konfor sağlamak için. Bu kadar basit üçü bir tente daha görülmemiştir. Açma kapama düğmesi sıkıntılı süreli takılıyor.


Chicco ohlala bebek arabası

Tekerlerin manevralarında sıkıntı var dönmüyor. Yanımda eşim yoksa sürmekte ciddi zorlanıyorum. Bebisim Geliyo 45views. Sen de aramıza katıl, yorumlamaya başla.


Sipariş ver, hızlı güvenli bir şekilde evine gelsin. TL Üzeri Kargo Bizden! Kullanıcı deneyimlerini görebilirsiniz. TL fiyat ile satın alabilirsiniz.


Chicco markası ve tüm çeşitlerini aynı gün kargo ile sipariş verebilirsiniz. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Kolay kaldırılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.