29 Kasım 2018 Perşembe

Sehpaya dekupaj nasıl yapılır

Sehpaya dekupaj nasıl yapılır

Etiket: sehpaya dekupaj nasıl yapılır. Peçete ile dekupaj tekniği, peçete transferi, dekupaj nasıl yapılır - Duration: 3:30. Hobi ve çocuk dünyası DIY kendin yap 53views. How to make a decoupage box.


Ahşap objeler üzerine dekupaj tekniğini uygularken herhangi bir resmin kaliteli bir baskısını kullanmak mümkün. Ahşap boyamaya ilgi duyanlar haliyle dekupaj resimlerine de ilgi duyuyor.


Sehpaya dekupaj nasıl yapılır

Boyadığımız objelere farklı görünümler katmanın bir yolu da resimler olduğu için arşivimizdeki çeşit zenginliği özgürce tasarımlar yapabilmemize olanak sağlıyor. Bir ara onu da öğrenir, uygular ve burada anlatırım.


Hatta kağıt dekupaj tekniğini anlattım blogumda biraz incelerseniz bulabilirsiniz burada :) Beğendiğiniz bir resmin kaliteli bir çıktısı (evdeki printerlerden alınmış renkli çıktı ne yazık ki olmuyor) ya da hobi marketlerde satılan. Mobilyayı pirinç dekupaj ile kaplama sizin için güzel bir seçenek olabilir. Tepsi ve diğer objelerinize stencil de uygulayabilirsiniz.


Stencil Boyama Yapımı yazımızdan uygulama yöntemini öğrenebilirsiniz. Pirinç dekopaj nasıl yapılır anlattık, örneklerini sunduk. Siz de mutlaka deneyin. Sorularınız varsa bize yazabilirsiniz.


Sıra geldi desenimizi sehpaya işlemeye. Eski sehpa yenileme fikri. Burada desenin yazılı olması durumunda deseni ters çevirerek baskı işle. Yani ilk iki adım eski sehpa yenileme üzerinden gidecek.


Daha sonraki adımda ise ham sehpa boyaması ile aynı doğrultuda ilerleyeceğiz. Ev dekorasyonu konusunda en özel ve güzel seçenekler arasında yer alan ahşap boyama ürünler hepimiz için özel yere sahiptir. Transfer dekupaj nasıl yapılır sorusundan yola çıkarak ahşap boyama işlerinin temeline inmeye karar verdik.


Kendin yap projeleri içinde en keyifli çalışmalardan biri olan peçete dekupaj nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir bu yazımızda anlatacağız. Eğimli sehpaya ayaklarınızı geçirip uzanın. Sırtınızın sehpaya tam olarak temas etmesine özen gösterin. Ellerinizi başınızın arkasına ya da yanına koyabilirsiniz.


Karın egzersizlerine yeni başlıyorsanız ellerinizi göğsünüzde kavuşturup kaldıracağınız. Merhaba arkadaşlar, ahşap boyamaya ilginiz varsa eminim pirinç dekupaj tekniği çok hoşunuza gidecek. Tek dezavantajı peçeteye göre tabi ki daha pahalı. Tek bir pirinç dekupaj kağıdı 4TL ile 5TL arasında değişiyor.


Yumrta kabukları ile neler yapılır ? Ahşap için dekupaj ucu, metal için dekupaj ucu, çelik için dekupaj ucu, paslanmaz çelik için dekupaj ucu, alüminyum için dekupaj ucu, plastik için dekupaj ucu, seramik için dekupaj ucu piyasada kolaylıkla bulabilirsiniz. Taş üzerine dekupaj nasıl yapılır ? Taşa desen verirken nelere dikkat etmek gerekir?


Bu videomuzda izleyeceğiniz uygulamadan sonra siz de rahatça taşa dekupaj. Hamurunu hazır almak yerine çok daha ucuz maliyetle evde kendiniz hazırlayabilirsiniz. Dekupaj Testere Ucu.


Sehpaya dekupaj nasıl yapılır

Sakın eskiyen eşyalarınızı atmayın, bu eşyalarımızdan neler yapabiliriz, nasıl yenileriz, nasıl farklı bir hale getiririz sorularınız. Nişasta ve çiçek tutkalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.