28 Kasım 2018 Çarşamba

Psikoteknik belgesi ücreti

Psikoteknik belgesi ücreti

Kişiler ve kurumlar bu fiyatlandırmalar ölçüsünde, ücret alabilmektedir. Psikoteknik Değerlendirme Ya da Psikoteknik Belgesi Ücreti 1TL dir. TL idari para cezası uygulanır. SRC Belgesi almadan araç kullanan kişilere 2TL, Araç sahiplerine.


TL olarak belirlenmiştir. Bu ücret taban fiyat ücreti olup (220) TL ye kadar çıkabilmektedir. Bu testin akabinde psikiyatrist muayenesi için devlet hastanesi veya özel hastaneden randevu almanız. Tavan ücret ise bu rakamın %fazlası olarak belirlenmiştir.


Belirli bir ücret mukabilinde. Sabit bir taban fiyat. Eğitim Merkezimiz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı yetkili mesleki yeterlilik eğitim merkezidir.


Eğitim Merkezde verilen eğitimler: Srcbelgesi eğitimi Srcbelgesi eğitimi Srcbelgesi eğitimi Srcbelgesi eğitimi Srcbelgesi eğitimi ODY ve ÜDY. Kamyonet türü araçlar için K Yetki Belgelerinde % indirim devam ediyor, geç kalmadan yetki belgelerinizi alın.


K Belgesi olmadan trafiğe çıkmanın cezası 2. Belge için yaklaşık saat süren ve kişinin beden ve ruhsal sağlığının sürücülüğe elverişli olup olmadığının ölçüldüğü bir teste tabi tutulursunuz. Ticari araç sürücülerinin alması gereken src belgesi ve psikoteknik belgesi, sürücünün trafiğe çıktığı andan itibaren hafıza, hız kontrolü ve saldırganlık gibi durumlarda davranış ve tepkilerini ölçmek için uygulanması gereken bir değerlendirme sistemidir.


Psikolojik ve bedensel fonksiyonel özelliklerin altını çizen bu uygulama araç kullanıcılarının mutlaka. Pendik‘te kurulan şirketimiz.


Kurumumuz psikoteknik belgesi alanında alınması gerekli temel eğitimlerin tamamlanması, sürücülerin sürücülük yeteneklerinin reflesklerinin ölçülmesi ve psikolojik olarak trafik ve araç kullanmaya hazırlanması konusunda hizmet. TL Cezai işlem uygulanacaktır. Alkol ve Uyuşturucu madde kullanımı sebebi ile ehliyeti alınanlar nasıl bir test sonrası pskiteknik raporu.


Belgenizi sağlık bakanlığı denetimindeki kurumumuzdan alabilirsiniz. KDV dahil olarak uygulanması 23. Cezaya maruz kalmamak için psikoteknik belgenizi almayı unutmayınız. Her ikiside ticari araç sürücülerinin alması gereken belgelerdendir.


Ancak ikisinin arasında bulunan alma şartları ve süreçleri birbirinden ayrıdır. SRC belgesi daha uzun sürelerde alınmaktadır. Yazılı test ile ayda bir yapılan Türkiye geneli sınavlarla vasıtası ile alınmaktadır. Detaylı Fiyat Bilgisi İçin Lütfen Arayınız.


Psikoteknik belgesi ücreti

Ticari araç kullanan sürücülerin psikoteknik değerlendirme raporunu yenilenmesi için yeniden teste girme zorunluluğu bulunmaktadır. PSİKOTEKNİK TEST ÜCRETİ : Kısa bir süreliğine indirimli psikoteknik ücreti için hemen arayınız. Beklememek için mutlaka randevu alınız. Dürüst çalışmasının ve çalışanlarının üstün performanslarının emeği olarak sürekli yükselişe geçmiştir.


Psikoteknik belgesi ücreti

Başka bir tabir ile psikoteknik belgesi kişinin bahsi geçen işe uygun olup olmadığını gösteren bir belgedir. TL harç ücreti alınması gerektiği bildirilmiştir. E-devlet sistemi üzerinde geçmişe dönük olarak tüm raporların psikiyatri muayene kısımlarına onay bekliyor ibaresi. Src Belgesi ücreti için bizimle iletişime geçiniz.


Src Belgesi : 9tl. Ayrıca psikoteknik değerlendirme ücreti sayılı cetvelde şöyle belirtilmiştir. Sağlık Bakanlığı, 01.


Psiko-teknik Değerlendirme Ücreti Özel ve resmi kuruluşlarda sürücüler için uygulanmakta olan psiko-teknik değerlendirme asgari ücreti, İlgili Bakanlıklar tarafından oluşturulan komisyon toplantısında her yıl Aralık ayında belirlenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.