1 Kasım 2018 Perşembe

Klasör programı

Klasör şifreleme programı yaptığımız listemizde, klasörlerinizi şifreleme programları ile şifreleyebilirsiniz. Klasörlerin kilitlenmesine yardımcı birçok uygulama var, ancak, çoğunun ücretli sürümleri var. Bu yazıda, bilgisayarınızdaki verilerinizi korumanıza yardımcı olacak, en iyi ve ücretsiz klasör kilitleme programlarının bir listesini derledik.


Eğer iki klasör tamamen aynı ise Result kısmında IDENTICAL yazar. En İyi Klasör Gizleme Kilitleme ve Şifreleme Programı Ücretsiz PC İçin Private Folder tamamen bedava olan bir dosya ve klasör saklama, şifre koyma ve kilitleme yazılımıdır.

Bu program yardımıyla istediğiniz bir klasörü veya bir dosyayı seçerek gizleyebilirsiniz. Autoplay When autoplay is enable.


Pratik Dosya - Klasör Taşıma ve Düzenleme Programı DropIt, dosya ve klasörlerinizi organize etmek istediğinizde size oldukça yardımcı olacak ücretsiz bir programdır. Kurulumsuz versiyonu da bulunan program ile dosya ve klasörlerinizi başka konumlara taşırken tekrarladığınız işlemleri formalize etmenizi ve pratik bir biçimde bu işlemleri yapmanızı sağlar.


Ana amacınız, verilerinizi yerel bir ağdaki cihazlar arasında senkronize etmekse, iyi bir dosya senkronizasyon aracı kullanmak, bir bulut senkronizasyon seçeneği yerine akıllıca bir tercih olacaktır. Dosya ve Klasör Şifreleme Programı AxCrypt, özellikle paylaşımlı bilgisayarlarda dosya ve klasörlerinizi şifrelemenizi sağlayan ücretsiz bir program.


Bu uygulama bazı gerçek hızlı ve anında senkronizasyon süreci ve masaüstü bilgisayar veya web arayüzü üzerinden dosya ayırma vaat ediyor.

Programsız klasör şifreleme işlemini öncelikle önemli olmayan bir klasör için deneyin. Windows XP, Vista, WindowsWindowsWindows 10. Ayrıca, şifrelediğiniz klasör işi bilen birisi tarafından ters mühendislik yapılarak açılabilir.


Tabii bulunduğunuz ortamda sizden daha fazla teknolojiye meraklı bir kişi yoksa. Flash bellek koruma programı “NTFS Drive Protection” adlı yazılım özellikle öğretmenlerin sıkça karşılaştığı sorunlardan biri olan ve sıklıkla akıllı tahta virüsü olarak tabir edilen virüsten korunmak için etkili çözüm sunuyor.


Bu doğrultuda akıllı tahta virüsü silme olarak yapılan arama sonuçlarında pek etkili çözümler bulunmadığından bu makaleyi. Odesa Klasör Kilidi 1. Program açılışta sizden program şifresini istemekte ve o şifre ile programı açabilmektesiniz. Programı açtıktan sonra yukarıdaki konsol ağacından istediğiniz. Dosyaları Silin: Folder Lock ile dosya, klasör ve diskler geri getirilemez şekilde silinir.


Güvenli Mod : Program bilgisayardaki tüm izlerinizi yok eder. Ebico Klasör Gizleme 1. Böylece gizli veriler tamamen yok edilebilir.


Sonrasında istediğiniz dosyaları içerisine atıp programı çalıştırdıktan sonra klasör gizlensinmi diye seçenek gelir "e" yazıp enter dediğimizde klasör. KeyScrambler Personal 3. Folder marker’ı kullanarak klasörlerinizin rengini değiştirebilir veya onlara önem miktarını gösteren işaretler ekleyebilirsiniz.

Bir klasör genellikle bir yığın önemli dosyayı saklar. Bir klasörü yanlışlıkla silerseniz, içindeki tüm dosyalar kaybolur.


Klasör Renklendirme Programı, aynı zamanda klasörlere herhangi bir simge atamanıza da izin veriyor. Klasörü kendi kendinize kurtarmanız imkansızdır, bu yüzden kafanız çok bozulabilir. Ne var ki ücretsiz veri kurtarma programı ile silinen klasörü kurtarabilirsiniz.


Yani endişelenmeyin! Sürekli kullanacağınız bir yedekleme programı arıyorsanız. AOMEI Backupper kullanabileceğiniz en iyi ücretsiz yedekleme programını sizlere tavsiye ederim.


Sabit disk değişimi sırasında dosya ve klasör taşıma işleminde hiçbir zorluk çekmeden rahatça taşıma işlemi yapabilirsiniz. Etiketler: klasör şifreleyici odesa klasör şifreleme programı bedava klasöre şifre koyma programı Klasör Şifreleme Programı Türkçe ve Ücretsiz!


Microsoft Private Folder 1. Folder Painter – Klasör Rengini Değiştirme Programı Folder Painter, bilgisayarınızda ki klasörlerin rengini değiştirmek için kullanacağınız ücretsiz ve çok basit bir programdır. Bilgisayarın işletim sistemi ve sonradan kurulan programlarla beraber sayısız klasörlere erişmek, bilgisayar kullanıcılarının kaçınılmaz bir gereğidir. Windows’da Silinmeyen Klasör Programsız Nasıl Silinir?


Rar programı ve ZIP programı destekleyen Winrar, ZIP ile Word excel dokümanlarını, RAR ile de genel dosyaları arşivlemeyi sağlıyor. Sıkıştırma Yöntemi Sıkıştırma seçeneğinde dosyaya hangi çapta sıkıştırma yapılacağını belirleyen ve dosya kalitesini etkileyen özelliğidir.


Bazen, kullanılması güvenli bir uygulama zararlı olarak tanımlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.