31 Ekim 2018 Çarşamba

Birikmiş emekli maaşı sorgulama

Birikmiş emekli maaşı sorgulama

Emekli maaşı ne zaman birikmeye başlar? Kuruma aşağıdaki yollardan erişilebilir: Herhangi bir. E-Devlette ne zaman görülür? SSK emekli maaşı sorgulama işleminizi internet ortamı üstünden kolay ve basit bir biçimde yapabilme imkanına sahipsiniz.


Daha önceleri şifresiz olarak E-SGM sitesinden yapılabilen bu işlem sitenin kapatılması ile beraber ortadan kalkmıştır. E-devlet gibi büyük bir.


Ssk birikmiş para sorgulama işlemini yaparak SGK’da biriken paranızı öğrenebilirsiniz. Ancak emekli olabilmek de kanunen belli şartlara bağlanmıştır. Bunu da emekli maaşı aldığınız tarihte ve emekli aylığınızı aldığınız bankadan alabilirsiniz. Bu şartların üçünü birlikte sağlayamadığınızda size emekli maaşı.


Bu tarihten önce alamazsınız. Birikmiş aylık tutarını e-devlet üzerinden online. Aşağıda alt alta verdiğimiz linkler için SSK ve SGK emeklisi 4A, BAĞ-KUR emeklisi 4B ve EMEKLİ SANDIĞI emeklisi 4C sizler için yazdığımız linkleri giriş yapınız. Zabıta Nasıl Olunur, Maaşları ve Şartları Nelerdir?


Bekçi Nasıl Olunur, Maaşları ve Şartları Nelerdir? Okul Yardım Parası Ne Kadar, Nasıl Alınır? Fiili Hizmet Süresi Zammından Nasıl.


Bu sayede doküman israfı önlenmiş ve vatandaşların bekledikleri zaman kaybı engellenmiş olur. SGK’nın kendi internet sitesine girerek, sorgulama işlemleriniz. Ayrıca ilgili kimseler bu sorgulama işlemini SGK İl Müdürlükleri aracılığı ile de gerçekleştirebilmektedir. SGK emekli maaşı sorgulama işlemi SSK, BAĞ- KUR ya da emekli sandığından emekli olan kimseler tarafından sorgulanabilmektedir.


EMEKLİ AYLIĞI KESİNTİSİ SORGULAMA NASIL YAPILIR? SGK’ya erişerek birikmiş emekli maaşı sorgulama işlemi gerçekleştirilebilir.


Birikmiş emekli maaşı sorgulama

Tarafınıza ait nafaka borcunuz varsa ve bu durumla ilgili hakkınızda dava açılmışsa nafaka miktarına göre emekli. Sistemde bir hata olmadığı sürece vatandaşların Sosyal Güvenlik Kurumu merkezlerine gitmesine ya da SGK çağrı merkezini aramalarına gerek olmaz ve bilgilerini. Arama kısmına ‘’ emeklilik maaşı ’’ yazınız.


SSK kapsamında çalışan kişiler, emeklilik hakkı elde ettiklerinde prim haklarını almaktadır. Bunun yanı sıra SSK birikmiş para, kişinin emekli olması için SGK kapsamında toplanmaktadır. Bağkur kapsamından emekli olacak kişiler, emekli olamasa bile eksik prim günlerin sonradan ödeyerek emeklilik hakkı. Sorgulama ekranında talep edilen sigorta bilgileri doldurularak, alınacak tahmini emekli maaşı hesaplanacaktır.


SGK sicil kaydı numarası, doğum tarihi, baba adı, nüfus kaydının bulunduğu il ve gün-ay-yıl şeklinde belirtilen doğum tarihidir. C emekli maaşı kesintilerini, maaş bilgilerinizi altta verilen adımları izleyerek hızlıca gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca şu da bilinmelidir ki, maaş kesintileri sadece e-Devlet üzerinden kontrol edilerek yapılmaktadır, emekli maaş kesintisi sorgulama şifresiz olarak.


Sadece emekli maaş sorgulaması değil emekli maaşınızda yapılan kesintileride bu sistem üzerinden. Ama bu sgk emekli aylığı ödemesini sorgulama vatandaşın bir görevi iken devletinde vatandaşın yaşlılık günlerinde yapacağı ödemeleri eksiksiz yatırmasıdır.


Yıllarca bir ülke için çalıştıktan sonra bu kazanım, gerçek bir haktır. Siz de SSK emekli maaşınızı merak ediyor ve nasıl yapılacağını merak ediyorsanız, aşağıda gösterilen yönergeleri takip.


Birikmiş emekli maaşı sorgulama

SGK şifresiz emekli maaşı ekran göreselleri için şifresiz emekli maaş sorgulama linkine tıklayın. TL, esnaflar (Bağ-Kur emeklileri) için 1. TL zam alacak ve böylelikle emekli maaşları 95TL’ye yükselecek.


Son Dakika Güncel Haberler - T. Fakat hem emekli maaşı sorgulama hem emekli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.