30 Ekim 2018 Salı

Bir ilişkiye ara vermek doğru mu

Eğer hala ilişkinize ara vermek istiyorsanız, o zaman bu ara vermeye bir zaman sınırı koyun (1-hafta gibi). Bu süre boyunca da nadiren de olsa. Eğer ilişkinizde sorun yaşıyorsanız, ilişkiye mola vermek korkunç bir şey gibi gelebilir. Eşim bu ara verme sırasında başka birini bulursa ne olur?


Ama her zaman değil. Psikolog Gülcem Yıldırım, ilişkiye ara vermenin etkileri.


Henüz sevgili aşamasındaki bazı çiftlerin, çeşitli bahaneler ile ilişkiye ara vermek gibi anlaşılmaz talepleri oluyor birbirlerinden. Evli bile olmadıkları için bu talebi aklım almadığı gibi benim de konu üzerine saçmalama potansiyelim yüksek oluyor.


En azından henüz ayrılmadık. E tabi kimseyi bulamadınız hayatınızda. Sınav dolayısıyla ilişkiye ara vermek doğru mu ? Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir (Mobil) - Masaüstü, Mobil.


Bir ilişkiye ara vermek doğru mu

Gibi soruları kendimize defalarca sorarız ama bu ilişkiye son vermenin ayrı bir. Doğru mu yapıyoruz? Burada önemli olan ayrıntı şudur. Her iki tarafın da böyle bir karar verirken ortaklaşa bir zaman belirlemeleri gerekir.


Uzun bir konuşma yaptık bugün ara vermeyi attı kafasından. Nasıl azaltabilirm bu kavgaları ? Yalnış birşey de yapmıyorum. C: İlişkiye ara vermek ne kadar doğru ? Bunlara da ben şahsen candan ilişki diyorum J İlk ilişki türüne baktığımız zaman bunlar zannımca ara vermek ihtiyacı hissetmezler ilişkiye.


Nihayetinde birbirlerinden pek de haberdar olmadan, gün aşırı görüşen çiftler. Bazen ilişkilerde yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunda taraflar belli bir süre ilişkilerine ara vermek isteyebilirler. Eski bir alevi yeniden canlandırmak üzereyseniz, ilk seferinde neyin yanlış gittiğini değerlendirmek için partnerinizle iletişiminize biraz zaman vermek en doğrusu.


Bile bile lades” dersiniz. Ancak bu kuralın her zaman bir istisnası var. Böyle bi şey olamaz. Geri döndüğünde aynı şekilde o ilişki sağlıklı bir şekilde devam etmez.


Ayrılın daha iyi yani. Muhtemelen ayrılmak istiyor ama ara verelim diyor. Ara vermeyelim direkt ayrılalım de. Sebepsiz yere olmaz çünkü.


Derdi sıkıntısı varsa birlikte göğüs gerip altından kalkarsınız ama. Durumuz düzeltemek ne gibi değişiklikler yapabilirim ? Bunu yapmaya hazırmıyım ? Bir ilişkiye ara verdiğinizde muhakkak hayatınızın her alanında küçük ya da büyük bir boşluk oluşacaktır.


Bir ilişkiye ara vermek doğru mu

Her insanın boş vakte ve boş alana zaman zaman ihtiyaç duyduğunu düşünürsek bunu pozitif yönde geliştirmek sizin elinizde olacaktır. Bu aynı zamanda nefes almanıza ve daha iyi düşünmenize de yardımcı olacaktır.


Bir ilişkiye ara vermek doğru mu

Son zamanlarda, tabiri caizse işi çığırından çıkartacak derecede artan dilencilik olayları ve insanların (özellikle Müslümanların) merhamet ve yardımseverlik duygularını istismar ederek, (istisnalar haricinde) ihtiyacı olmadığı halde ya da ihtiyacı olsa bile çalışma imkanı varken tembellik edip, kolay yoldan para kazanmayı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.