25 Ekim 2018 Perşembe

Bİm bu hafta

KAPAT KURUMSAL Hakkımızda Tarihçe Bim Anlayışı Bim Hediye Kartı Akıllı Alışveriş. Ağustos Salı Ağustos Cuma. BİM bu hafta aktüel ürünler kataloğu içerisinde yine birbirinden farklı ürünlere yer verecek.


Smart vücut analiz baskülünün yer aldığı katalogda, temizlik ürünleri, mutfak. Bim aktüel ürünler kataloğunu inceliyoruz. Son Güncelleme: 14. Böylece müşterilerin satın alma aşamasında hem fiyat hem de doğru seçiminde karar vermelerini sağlıyoruz.


BİM Temmuz aktüel ürünler kataloğundaki indirimler yarın satışa çıkacak. Haftanın BİM kampanyalarını sizler için sayfamızda derledik. Bu hafta sürpriz ürünler müşterilerin beğenisine sunulacak. Nane, kekik, kimyon, acı sos, pul biber, mangal kömürü, pil çeşitleri, hindi füme, hindi mangal sucuk, fıstıklı dana salam, dana jumbo sosis gibi birçok ürün bu katalogda yer alıyor.


Bİm bu hafta

BİM marketlerin salı günü kampanyaları sürprizlerle dolu. Phılıps Markası Alergy Hfilitre Elektrikli Süpürge 6TL. Otomatik Sıvı Sabunluk 5TL. ABS Valiz 9TL. Pilsan Kaydırak TL. Boncuk Takı Seti 1TL. BİM Temmuz Çarşamba aktüel kataloğu ürünleri merak ediliyor. Bilindiği üzere her hafta salı ve cuma günleri aktüel ürünlerini indirimli olarak satış sunan firma bu hafta cuma. Markete her hafta salı ve cuma günleri yeni ürünler geliyor.


TL, Mcep telefonu 1. Bim, Türkiye’ de en çok şubesi bulunan ve her hafta cuma günleri vatandaşlara indirim kampanyaları düzenleyen marketler zinciridir. Bimde bu hafta hangi ürünler satışa çıkıyor ve bu ürünlerde ne kadarlık indirimler bulunuyor daha fazla detayı sayfamızda bulabilirsiniz. Bim marketleri diğer benzer marketlere göre kendi ürettiği pek çok muadil ürünü kaliteden ödün.


BİM ’in tartışmasız olarak verdiğini söylebiliriz. Aktüel katalog içerisinde paylaşılan ürünler arasında teknolojik ürünler dikkat çekti. Evinizin mutfak ihtiyaçlarını ekonomik olarak karşılayabileceğiniz katalogda pek çok gıda ürününde uygun fiyatlar göze çarpıyor. Vantilatör, TV, termos ve çok amaçlı dolap gibi ürünlerin yer aldığı listede alışverişseverlerin beğenisine sunulacak ürünlerin fiyat bilgileri de paylaşıldı.


Bim, Şok, A1ve Migros aktüel ürünler hakkında detaylı bilgiler ve kampanyalar burada! Her hafta markete yeni fırsat ürünleri geliyor. Salı ve Cuma günleri BİM mağazalarında satışa.


BİM Market bu hafta müşterilerine birçok ürünü ucuza satmak için hazırlanıyor. Kullanıcıların kalbine taht kuran BİM ve A101'de her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden güzel teknolojik ürünler var.


BİM ve A101'de gerçekleşen büyük indirim fırsatları ile vatandaşlar uygun fiyata teknolojik ürünleri satın alabiliyor. BİM aktüel ürünlerinin bu hafta ki güncel kataloğu yayınlandı. Bahar mevsimi evlerimizin iş yerlerimizin boya badana dönemidir. Boya için gerekli malzemeleri indirimli olarak bu hafta BİM ’de bulabilirsiniz.


Ayrıca, bebeklerin ve çocukların ihtiyacı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.