20 Eylül 2018 Perşembe

Denizbank emekli maaşı sorgulama

DenizBank Maaş Ödeme Sistemi ile şirketiniz çalışanlarının maaşlarını ödemenin operasyonel yükünden kurtulur, işlemlerinizi hızlandırırsınız. Denizbank ’tan Ne Kadar Promosyon Alırım? DenizBank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.


Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır. Bulunduğum İstanbul Kartal Hürriyet Mahallesi ATM si sürekli arızalı çoğu zaman kartı bile almıyor. Kartı aldığı zaman para vermiyor.


Denizbank emekli maaşı sorgulama

Müşteri hizmetlerine şikayette bulunmak için aradığım zaman iş yokuşa sürülüyor, i. Emeklilik başvurusu için tıklayın. SGK ile Ziraat Bankası arasında imzalanan emekli maaş promosyonu anlaşması ile süreç başlarken bankalar birbiri ardına kendi kampanyalarını açıklamaya başladı.


Garanti Bankası oldu. Bu başlıklar içinde kişinin işe başlama tarihi, çalışırken aldığı maaş, çalışanın bağlı olduğu sosyal güvence ye ödediği sigorta primi, çalışan kişide oluşan malüllük ve iş gücü kaybı önem taşımaktadır.


Evet arkadaşlar size bugün, nasıl emekli maaşınızı sorgulayacağınızı aktarmaya çalışacağız. Artık, eskisi gibi emekli maaş sorgulama ve diğer bilgileri SGK sitesinden. SGK emekli maaşı sorgulaması internet üzerinden kolay ve rahat bir şekilde yapılabilir. PTT emekli maaşı taşıma işlemi, şubeye gitmeye dahi gerek olmadan online olarak gerçekleştirilebilmektedir.


Denizbank emekli maaşı sorgulama

Bunun için emeklinin T. Kimlik numarası ve e-devlet şifresi ile beraber sisteme giriş yapması ve 4A’dan maaş alındığı takdirde 4A Hizmetleri ile 4A banka ve adres değişikliği adımlarının izlenmesi gerekmektedir. Bu yazımızda sizlere emekli maaşı sorgulama ile SSK ne kadar maaş alırım uygulamasının nasıl yapılması gerektiği hakkında bilgi vereceğiz.


Halkbank: Halkbank da ödemelerini Mart ayı itibari ile yapmaktadır. Aynı zamanda emeklilere bankacılık.


SSK emekli maaşı sorgulama için Sosyal Güvenlik Kurumu’ nun resmi sitesi kullanılmalıdır. Kurumun web sitesine giriş için bazı bilgileri eksiksiz ve doğru girmeniz gerekmektedir.


Bu bilgiler SSK sicil numaranız, kimlik numaranız ve doğum tarihiniz gibi hesaplama için gerekli görülen verileri içermektedir. Sorgulama ekranında talep edilen sigorta bilgileri doldurularak, alınacak tahmini emekli maaşı hesaplanacaktır. SGK sicil kaydı numarası, doğum tarihi, baba adı, nüfus kaydının bulunduğu il ve gün-ay-yıl şeklinde belirtilen doğum tarihidir.


E-devlet emekli maaşı hesaplama ve sorgulama işlemleri. Tıpta Uzmanlık Sınavı(TUS) Puan Hesaplama.


Sadece emekli maaş sorgulaması değil emekli maaşınızda yapılan kesintileride bu sistem üzerinden. Sosyal güvenlik kurumunun 4A,4B ve 4C sigortasından emekli. Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.


Ayrıca üretici kart kullanan vatandaşların. E- Devlet sistemine giriş için T. C kimlik bilgisinin yanı sıra e- Devlet şifrenizin de olması gerekir. E-Devlet şifrenizi giriniz. Girdiğiniz bilgilerden emin olduktan sonra “Sisteme Giriş Yap” butonuna tıklayınız.


Açılan sayfadan kimliğimi şimdi doğrula adlı butona tıklayınız. Bağ-Kur emekli maaş sorgulama bu kadar basit ancak tabi ki tek yol bu değil. Birde isterseniz uzun yol mevcut.


Denizbank emekli maaşı sorgulama

Yine işlemler e-devlet devlet üzerinden halledilmekte ancak bu sefer size direkt olarak bilgiyi öğrenme sayfasını vermiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.