24 Eylül 2018 Pazartesi

Belçika aile birleşimi

Bu da oturum benzeri bir çalışma olup bir kısım farklı bilgiler içerilen belgelerin hem asıllarının hem fotokopilerinin ibraz edilmesi önemlidir. Aile birleşimi hakkından kimler faydalanabilmektedir: Aile birleşimi çerçevesinde gelmiş olmayıp da oturum hakkını kazanmış kişinin yaşından küçük çocukları (reşit olmayan) resmi nikâhlı eş ve ebeveynleri yani anne ve babası bu haktan faydalanmaktadır.


UYUM VE ENTEGRASYON YASASINA GÖRE HER ÜLKE MÜRACAAT SAHİBİNDEN BAZI ÖZEL ŞARTLAR ARAMAKTADIR. Türkiye deki eşimi istek yapmam lazım, buradaki belediyeye yaptığım nikahı kayıt mı ettiemem gerek?


Gerekli olan belgeler aşağıda yer almaktadır. Söz konusu mülakat, evliliğinizin gerçek olup olmadığını, eşlerin birbirini gerçekten tanıyıp tanımadığını tespit etmek için gerçekleştirilen bir.

Kimlik bilgileri, maaş bordrosu ve ikametgah adresi eşe dair sunulması gereken bilgilerdir. Eğer varsa başvuranın önceki evliliğinin bitişine dair belgeleri ve çocuklarına dair kimlik ve eğitim bilgilerini de anadillerden.


Genellikle eş ve çocuklar için alınan vizelerdir. Arkadaslae aranizda bilgisi olan varsa bana yardimci olurmusunuz. Esim orda hastaliktan kaliyor ve maasli insanlara gore daha dusuk aliyor ve hastaliktan kaldigi icinde maasinin yukselmesi durumu yok. Aile tanımının içinde eş ve yaş altı çocuklar girmektedir.


Sizlere her türlü kolaylığı sağlayan sitemiz şirket potansiyeli içinde de kolay vize almanıza çok büyük köklü adımlar atmıştır. Yine de kişisel durumlara ve seyahatin amacına göre farklılıklar söz konusu olabilir.


Bu konu ile alakalı daha ayrıntılı bilgi alabilmek.

Konsolosluk evrak inceleme sürecinde şahıslardan tekrar bir ek belge isteminde bulunabilir. Başbakan Charles Michel(MR) hükümetinin aldığı yeni karara göre, aile birleşimi yapan eşler,beş yıl boyunca takip edilecekler. Evrakların eksiksiz ve doğru bir şekilde.


Bu zaman zarfı boyunca kazançları,beraberlikleri,yaşamları denetim altında tutulacak ve gerçek bir evlilik ve aile birleşimi yapıp. Bu vize türü Ulusal D tipi vize. Aile birleşimi kuralları Michel Hükümeti tarafından Mart Salı günü mecliste yapılan içişleri komisyonununda kabul edilen kanun değişikliği ile imkansız hale getirildi.


Buna göre aile birleşimi yapan eşler beş yıl boyunca denetim altında olacaklar (Kazanç, beraber yaşama vb…). Daha önce bu denetim üç yıldı.


Belediye yabancının oturum izni taleplerini ve başvuru. Aile birleşimi vizesi Almanya da yaşayan alman vatandaşı veya oturum iznine sahip farklı ülke vatandaşı ile yapılan evliliğiniz doğrultusunda olmak ile birlikte çocuğunuz olması durumunda birlikte yaşayacağınız D tipi aile birleşim vizesi alabilmeniz için evraklarınızı tam ve eksiksiz bir şekilde hazırlanıp konsolosluk birimine.


Aile birleşimi, eşlerin veya çocukların birlikte yaşamak amacıyla bir araya gelmesi yoluyla yapılan göç anlamına gelen, uluslararası kanunlar ile tanınmış bir haktır. Bu evraklar belediyeden temin edilebilir. Evlilik yoluyla ülkeye gelen göçmen sayısında ciddi düşüşler tespit edildi. Belçika aile birleşimi.


Oturum izni ile ya da vatandaşlık elde edilerek gerçekleşmiş olan. BELÇİKA AİLE BİRLEŞİMİ İÇİN ENJOY TURİZM YETKİLİ ACENTADIR. Sağlık Mahallesi Sağlık sok.


NOT: Aile bütünlemesi ve aile birleşimi yaşca aile büyüğünden aşağı doğru işlemektedir.

Evrak üzerinde vize talebine konu olan son evlilik belirtilmek zorunda değildir. Muhatap kurum Yabancılar Dairesidir. Yani bu vize türü için kapı açan vize türü diyebiliriz. Ulusal vize genellikle yüksek lisans için başvuru yapanlara minimum gün ila 1gün arasında.


Aile Birleşimi Vizesi için ilk koşul tarafların evli ve tarihi geçerli pasaportlarının olmasıdır. Bu şartı taşıyan başvuru sahipleri öncelikle ilgili ülke vatandaşı ya da ilgili ülkede süresiz oturma izni olan tarafça ilgili ülke tarafından işlemlerin başlatılması için talep oluşturması gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.