15 Ağustos 2018 Çarşamba

Şahangiller ailesi

Şahangiller ailesi

AHANGİLLER AİLESİ TİKTOK VİDEOLARI TikTok Official. Unsubscribe from TikTok Official? Tiktok HAYAT HİLELERİ Denedim. Selamlar sevgili şahangiller ailesi.


Şahangiller ailesi

Bu hafta perşembe videosu olarak bir challenge ile karşınızdayız. Daha önce bi çokr ın yaptığı emoji challange ı biz de deneyelim dedik. Umarız izlerken eğlenirsiniz.


Selam Şahangiller ailesi, sizler istediniz biz yaptık :) Slime slime slime alın size slime :Dm Ama çok hoşumuza gitti. Bi dahakine daha güzel mükemmel en iyisi slime ı biz yapcaz :D hehe.


Biraz konular biriksin istedik ve size daha eğlenceli içerikler hazırladık. Bizi yakından takip. MAKARNADAN CİPS YAPTIK! Bu pazartesi evde yap tarif günümüzde makarna ile cips yaptık.


Eskiler geldi aklıma. Günaydın hayırlı sabahlar canlar. Bu sayfa kapak resminde olan kişilerin kan bağıyla bağlı olan aile bireylerinin paylaşımına izin verir. Ailesi, Hacıbektas, Nevşehir, Turkey.


Survivor, ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların, adada sürdürdüğü zor yaşamı ve birincilik mücadelesi., Şahangiller inakadiriwa kupata. Siku za mwisho 30: $ 4. Vine Kolajı HD by Şahangiller years ago minutes, seconds 105views.


ESKİ VİDEOLARIMIZI İZLEDİK! Emrah Şahan Şahangiller Emrah Şahan Mühendisliği Bırakıp Fenomenliğe Geçti.


Daha sonra iyi gelir elde ettiğini yaşam şartlarının değişmeye başladığını görünce ve yolda giderken bile. Günlük yaşamış olduğu tüm olayları etkili bir şekilde takipçilerine sunan ve keyifli zamanları yaşamanıza olanak sağlayan çift yeni gelen proje teklifleri üzerinde çalışıyor. Onlardan biri de karı-koca bu işi yapan, Şahangiller.


Bu ay mutfağımıza konuk olarak aldığımız ve yine yemek yapmak dışında, halay çekmek, şarkı söylemek gibi birçok eyleme imza atığımız, bölümümüzün isminin yine hakkını verdiğimiz bir çekime daha imza atmış bulunuyoruz. Allah’tan, Misina Balık gibi lezzetinden sual olunmaz bir mekanda ağırlandık da yemek.


This video is unavailable. Talihsiz gencin cansız bedenine ailesi ulaştı! Utilize Socialblade. Stats and track your progress.


Bazı arkadaşlarımız bu konsepti özlediğini mesajlarla bildirdiler. Instagram account: “Bir toplumun en küçük yapı taşıdır aile. Sağlam toplumlar sağlam ailelerden oluşur.


Leblebisine sadık şahangiller ailesi Aklımı alır çünkü çuvalda geliyor leblebim Her çeşit var ne istedin söyle bi daha O iyice kavrulmuş eminim tadı da kıyak Her çeşit var ortamda çünkü hepsi ister bi daha Bi tadına bak vazgeçemezsin. Bu videomuzda challenge videosu olsun dedik. Merhaba sevgili Şahangiller izleyicileri.


Karpuz patlatma challenge istemiştiniz becermeye çalıştık. Göründüğü kadar kolay değil gerçekten.


Şahangiller ailesi

Ayrıntılı bilgiye ve çerezleri engelleme yöntemlerine Çerez Politikası’ndan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.