30 Ağustos 2018 Perşembe

Kemal sunal İngilizce hayatı

His father’s name is Mustafa and his mother’s name is Saime. The eldest of three children. Famed for his parts as “İnek Şaban”. Was the oldest of three children of the family.


Sunal was born in Istanbul on Nov. Onu unutmamız mümkün değil!

Hayatı boyunca toplam filmde rol aldı. In his early ages, he started pursuing what was to become a long and successful acting career, in minor roles in theatres. For a brief perio he worked in. Nickname : Şaban -Davaro.


Sanat hayatı, “Zoraki Tabip” adlı tiyatro oyunuyla başladı. Vefa Lisesi’nden mezun oldu. Kenterler Tiyatrosu’nda çalıştıktan sonra Devekuşu Kabare Tiyatrosu’nda görev aldı.


Ertem Eğilmez’in yönettiği bir filmle sinemaya adımını attı ve kalabalık kadrolu.

Göz rengi saç rengi. Kaynak Dil: Türkçe. Hedef Dil: İngilizce. Unsubscribe from Burak Aktan? Mikdat ÇAKAR 107views. Sosyologların görevi bu… Kemal de çok istiyordu bunu. Bu filmler yıl sonra yine oynayacak. Bunun iyi araştırılması lazım. Demek ki doğru bir şey yapmış. Nasıl oynadı, senaryoya. Tatlı dillim filminde rol aldi. Marie Curie Fizik ve Kimya Nobel ödülleri almış bir bilim insanıdır.


Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne kaydoldu ve buradan yaşında mezun oldu. His real name was Mehmet Kemal but he used the pen names Ahmet Nafiz, Hitam-ı Acemi, and Sabir. Kemal came from a prominent family, and as a youngster he took Arabic, Persian and history lessons. As an adult, he worked as a state official and held many important.


He was considered by many to be the greatest comedy actor ever in Turkey.

He acted in many films. Mainly, he had the role of "Saban" who was a young and foolish boy. Saime ve Mustafa çiftinin üç erkek çocuğundan en büyüğüdür. Aslen Malatyalıdır.


Okul hayatına Mimar Sinan İlkokulunda başlamıştır. Oynadığı filmler ile tüm herkesin kalbini kazanmayı başaran. Siz gençlerin bu iki değerli ismi bilmesi araştırması bizleri mutlu etti.


Kesinlikle değeri bilinmesi ve unutulmaması gereken çok değerli isimler. Filmlerde çoğu zaman saf, şanslı ama iyi yürekli karakterlerin rollerine girdi. Antalya Film Festiva.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.