2 Ağustos 2018 Perşembe

C1 yetki belgesi

Mail olarak size dönüş yapılacaktır. C Türü yetki belgesi, Uluslararası ve yurt içi eşya taşımacılığı yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilen belge türüdür. Bunun dışında istenilen evrakları Gerekli Evraklar menüsü altından ulaşabilirsiniz.


Ancak tüzel kişilerin vergi mükellei olması zorunludur. Cyetki belgesi almak isteyenlerden en az, adet özmal birim taşıt ve 4tonluk asgari kapasite ile 100.

Türk Lirası sermaye veya işletme sermayesine sahip olmaları istenilmektedir. Uluslar arası ve yurt içi ev ve büro-ofis taşımacılığı yapacakların alması gereken belgedir. Cbelgeleri açık yük nakliyesi yapamazlar.


Sadece belge aldıkları kapsamda faaliyett. Yetki Belgesi işlemlerini yapmış olduğumuz müşterilerimizin yetki belgelerinin sürelerini özel bir sistemimizle takip ederek, yetki belgesi yenileme zamanına yakın müşterilerimize bilgi vererek, yetki belgelerini süresi içerisinde yenileyerek harç indiriminden yararlanmasını, belge iptali, idari para cezası gibi olumsuz durumların önüne geçmiş oluyoruz.


DYetki Belgesi Danışmanlığı DYetki Belgesi Danışmanlığı DYetki Belgesi Danışmanlığı DYetki Belgesi Danışmanlığı. FYetki Belgesi Danışmanlığı FYetki Belgesi Danışmanlığı FYetki Belgesi.

AYetki Belgesi Ücreti 21. BELGE İLE İLGİLİ OLAN VEYA OLABİLECEK MEVZUAT DEĞİŞİKLERİNİ ÖĞRENMEK, BİLGİ VE BELGE TALEBİNİZ İÇİN ARAYINIZ ARMİNA GRUP DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. Taşıt başına -TL.


Gazi Osman Paşa Mah. Yenileme işlemi yapmayan firmaların belgeleri yasal süreler geçtikten sonra iptal edilecektir. CBelgesi Yenileme. Yetki belgeniz bitmeden mutlaka yenileme işlemi yaptırmalısınız.


Bu belge sadece Vietnam’da bulunan yerel bir seyahat acentesinin sizin adınıza Immigration Office’e (Vize ofisi) başvurmasıyla alınabilmektedir. Sizin oraya turistik amaçlı gideceğinizi, belirli tarihler arasında kalıp daha sonrasında da çıkacağınızı taahhüt eder.


Aracın bir firma üzerinde olması halinde bile yetki belgesi verilen şahsın e-devlet üzerinden işlemleri başlatması yeterli oluyor. Hizmetin yer alacağı. K belgesi başvurusu” yazılması yeterlidir.


Dyetki belgesi almak isteyenlerin sağlaması gereken birkaç şartı bulunmaktadır. KYetki Belgesi kiralanamaz, devredilemez (Belirli şartlarda babadan oğula geçer) ve Ulaştırma Bakanlığı dışında başka kurumlarca satılamaz.


Kiralama işlemi KBelgesi ile aynı özelliklere sahip LBelgesi üzerinden yapılır.

Uluslararası ve yurtiçi eşya taşımacılığı yapacanlara verilen C türü yetki belgesi sahiplerinin taşıması gereken şartlarda değişikliğe gidildi. Her Yetki Belgesi için ayrı form kullanılacaktır. Kamu ve kendi iştigal konusu ile ilgili taşımacılık yapan kurumların dışındaki tüm yetki belgesi. Oto Alım-Satım Yetki Belgesi Nedir?


CYetki Belgesi Nasıl Alınır? Cyetki belgesi almak isteyenlerin tamamlaması gereken bazı evraklar mevcuttur. Galeri Yetki Belgesi, araba alım ve satımı yapan kişilerin alması gereken zorunlu bir belge haline geldi.


Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yetkilendirilen işletmelerin yapacağı yazılı sınav ve sonrasındaki mülakat aşamasından başarı ile geçmek gerekiyor. Girilen bilgilerin doğru olup olmadığını da kimlik paylaşım sisteminden kontrol edilecek ve sisteme başarılı şekilde giriş sağlanacaktır. Yetki Belgesi Bildirim Listeleri” bu “” Yetki Belgesi ”nin tamamlayıcıları olup, “ Yetki Belgesi ” ile birlikte ayrılmaz bir bütün oluturmaktadır.


Ryetki belgesi için başvuranların en az 150. Yönetmeliğe eklenen geçici 10.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.