14 Ağustos 2018 Salı

Baskılı ürünler

Sektördeki Senelik Tecrübemizi, Online Sipariş Kolaylığı ile TEDSAR. Tüm koruyucu malzemeler, kişisel temizlik ürünleri, hijyen ürünleri, koruyucu ürünler firmalara özel logo baskılı olarak hazırlanıyor.


SPA TERLİĞİ KAYMAZ TABAN. KUMAŞ : Tela TABAN K. El geçmeli, baskılı az kg mağaza poşeti.

Bypoşetçi ile bu şansı yakalayın. Kurumsal ağız maskeleri nonwoven kumaş kullanılarak üretilmişlerdir. Plastic cups can be manufactured in sizes of 3cc – 3cc – 4cc – 5cc as printed or unprinted. We can manufacture in bigger quantities without weight restrictions except for PP and plastic cups in standard weight.


Kasım Atatürk Tişörtleri. Baskılı Tekli Pasta Kutusu 1. MM ÇEVRE :Üst Biye ÜST SAYA : Tela TABAN YÜZÜ : Boncuklu.

Kargo ücreti sipariş bedeline eklendiğinden tüm ürünler ücretsiz kargo ile gönderilir, herhangi bir sürpriz ile karşılaşmazsınız. Kişiye Özel Hediyeler - İsme özel baskılı Ürünler. Kendi tasarımınız veya mevcut tasarımlar ile satın alabileceğiniz baskılı ürünler. T-shirtler, kupalar, yastılar ile sevdiklerinize çok beğenecekleri hediyeler tasarlayabilirsiniz.


Derin Promosyon kurumsal baskılı promosyon ürünleri tedariği sağlamaktadır. Kir ve yağın uygun şekilde çıkarılmasının yanı sıra ıslak mendilin iyi bir koku vermesi de gerekir.


Kurumsal promosyon ürünleri için sitemizden teklif alabilirsiniz. Cildi tahriş eden ve kurutan alkolden uzak durarak. Fotoğraf baskılı tişört.


Hediye Sepeti olarak sunduğumuz tişört modelleri arasında arkadaşlarınız için tercih edebileceğiniz esprili ürünler de göze çarpıyor. Baterist arkadaşınızın evrimini figürlerle anlatan bir tişört ya d. Genel (25) Askılı Kutular. Bu durumda online talep oluşturmak için lütfen teklif formunu eksiksiz doldurunuz.


Vergiler Hariç: 390₺. Ayrıca etkisi de oldukça büyük olmasından dolayı en çok tercih edilen grup içerisinde yer alıyor.

Marka değerinizi arttırmak ve müşteri kitlenizi etkilemek istediğinizde bu tarz ürünleri tercih edebilirsiniz. Poşetlerin üzerine yapılan baskı kalıcıdır. Herhangi bir şekilde silinmez ve uzun. Growtech EurasiaEurasia.


Kupa bardak, masa takvimi, türk kahvesi fincanı ve bir çok logo baskılı ürün toptan satış fiyatları için iletişim kurabilirsiniz. Hizmet vermekteyiz.


Market poşeti, mağaza poşeti, Endüstriyel Ürünler taşıma torbası kasa poşeti çöp poşeti ve birçok baskılı poşet imalatı. Yeni sezon Koton lisanslı ürünler modelleri için hemen tıklayın! Kendi bünyemizde bulundurmuş olduğumuz standart desenlerimiz mevcuttur. Pipetlerimiz LFBG gıda standartlarına uygunluk belgesine sahip ürünler ile üretilmektedir.


Gerekli tüm gıda uygunluk belgeleri alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.