7 Ağustos 2018 Salı

Başkent sürücü kursu ümitköy

Sürücü kurslarındaki her öğrenci teorik bir bilgiye ulaşsa da en önemli olan sürücü kursunda edineceği direksiyon becerileri ve sonuç itibariyle bu becerilerin test edileceği direksiyon sınavıdır. Harita Bilgisi Adres ve Telefon Bilgileri Adres : ÜMITKÖY 8. Your browser does not support frames.


Konsept Çayyolu Villaları Prof. Ahmet Taner Kışlalı mah. Sürücü Kursu yaşına giren her bir birey ehliyet alma konusunda hiçbir zaman vakit kaybetmemelidir.


Başkent sürücü kursu ümitköy

Bir sürücü adayı ne kadar erken yaşta araç sürmeye başlarsa, daha rahat tecrübe kazanacağı için daha iyi bir şoförlük serüveni atlatır. Bildiğiniz gibi src kursu kısım belgeden oluşmaktadır. Ders içeriği: Araçla ilk tanışma, oturuş pozisyonları ve koltuk ayarları, aynaya bakış, aynaları doğru okuma ve anlama yöntemleri, sinyaller, direksiyon turları, pedallar, işlev ve görevleri, viteslerin tanıtımı, araç çalıştırma, hareket.


Firma Puanı Hakkımızda. Sizlere de kaliteli eğitim anlayışıyla hizmet etmekten memnuniyet duyarız. BAŞKENT ÜMİTKÖY SÜRÜCÜ K. Kayit icin yetkili calisanlarimiz sizlere yardimci olacakdır. Hicbir yerde şubemiz yoktur.


Civan Sürücü Kursu ile B-Sınıfı manuel ve otomatik ehliyet sahibi olmak çok kolay. Cazip ödeme seçenekleriyle kaliteli eğitimin bilincinde olan usta eğitimcilerimizle Ümitköy ve Çayyolu’nun en çok tercih edilen ve “1” numaralı sürücü kursuyuz.


Sürücü Kursu otomatik ve manuel direksiyon dersleri ile aracınıza ve trafiğe daha iyi hakim olmanızı sağlayarak sizlerin daha rahat hissetmenizi sağlar. Amacımız sizlerin uzun süreli dersler almanızı sağlamak değil kısa sürede en iyi şekilde öğrenmenizdir.


Son model araçlarla profesyonel direksiyon eğitimimizle daha rahat edecek ve trafiğe çıkmaktan. Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin.


Sürücü kursu seçimi önemlidir zira bu kurs sayesinde belki de onlarca yıl sürecek şoförlük serüveninizin temellerini atacaksınız. Caddesi (8. Cd.) adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi.


Başkent sürücü kursu ümitköy

Hizmetler En İyi Direksiyon Kursları, En İyi Motorsiklet Kursları, En İyi Sürücü Kursları, En İyi Ümitköy Mekanları, Kurslar Çalışma Saatleri. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 9metredir.


No: 1D: adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Ankara Tunalı Hilmi Cad.


Başkent sürücü kursu ümitköy

Sürücü Kursları arasında tercihlerinizi Yaşamkent Sürücü Kursundan yana kullanmanız dahilinde, eğitimlerden ciddi bir başarı elde edeceğinizi temin etmekteyiz. Reviews Review Policy. Loading… Additional Information. ADRES : Çayyolu Mahallesi 8. Uzun süredir araç kullanmıyorum diye üzülmeyin.


Alanında uzman eğitim kadromuzla araç sürme becerinizi sizlere tekrar kazandırıyoruz. Başkent ümitköy Motorlu Taşıt Sürücü Kursu. Maalesef sadece kayıtlı ve giriş y. Ehliyet Sahibi Olmak İçin Doğru Adresiniz.


TL yerine %indirimle sadece TL! Archive for the ‘ başkent sürücü kursu ankara’ Tag. B ve EGO çalışanları endişeli. Ilgili Kisi: ÖMER YAYLA.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.