26 Temmuz 2018 Perşembe

Nişan sözleri

Daha çok Güzel Sözler görmek istiyorsanız facebook sayfamızdan takip etmeyi unutmayanız. O kadar mutlusunuz ki, mutluluk bile kıskansın bir ömür mutluluğunuzu. Mutluluklar Dilerim. Harika bir çiftsiniz.


Nişan sözleri

Bunun sizin için uzun ve harika bir yolculuğun başlangıcı olmasını diliyoruz. Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin her daim ilk gün olduğu.


SEVGİLİYE NİŞAN TEBRİK SÖZLERİ. Yaşam boyu bunu korumanız ve birbirinizi hep tamamlamanız dileğiyle. Davetiyem sade yazısı da kısa olsun diyorsanız tam aradığınız sayfadasınız.


Bu sayfamızda nişan davetiye sözleri, nişan sözleri, nişan sözleri kısa, nişan sözleri sevgiliye, nişan tebrik sözleri, sevgiliye nişan sözleri konulu bir yazı hazırladık. Herkesin yakını kendisi elbet bu söz olayı başından geçmiştir ve evliliğin temelini oluşturduğu da bir gerçektir.


Nişan sözleri

Söz, nişan, düğün ve iş ile ilgili en güzel Tebrik mesajlarına sizler için hazırladığımız bu içerikte bulabilirsiniz. Tebrik mesajlarını ve tebrik sözleri arasında en beğendiklerinizi ister sözlü isterseniz de resimli tebrik mesajlarını paylaşabilirsiniz. Sayfamızdaki sevgiliye nişan sözlerini ve mesajlarını facebook, twitter ve whatsapp ile sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.


Bazen sadece sözlü nişan mesajı, bazen bir hadis ile kutlanan nişan tebrik mesajı olabilir. Bu tamamen sizin seçiminize kalmış. O mutlu günde yanında olun ya da olmayın fark etmez. Bazen uzaklarda olsanız bile o an onların yanında olmuş gibi hissettirebilirsiniz.


Bu güzel sayfamızda sizler için en güzel nişan sözlerini hazırladık. Sevdik birbirimizi, sevgi ve saygı temelli. Nisan kelimesi sanırım herkese mutluluk verir.


Baharın gerçek anlamda hissedildiği, insanı bahar yorgunluğuna sevk eden tatlı bir hava veren aydır Nisan. Tebrik Etme Kutlama Mesajları Sözleri Zaman çok kısa, yaşam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin.


Bu nişanla ilgili sözler sayesinde davetiyende sade bir şıklık yakalayabileceksin. Beraber bakalım: Sizleri nişanımıza konuk, mutluluğumuza tanık olmaya davet ediyoruz. Herkes en güzel ve farklı sözlerin kendi nişan davetiyesinde olmasını ister.


Kimi daha romantik kimi ise daha eğlenceli ve komik metinleri tercih eder. Evlilik, nişan ve söz için davetiye arayışındaysanız en büyük sorunlardan biri de davetiye de ne yazılacağıdır.


Risk almak istemeyenler ve masrafsız bir nişanın hayalini kuranlar için alternatif olan kına, tek kullanımlık olacak şekilde paketlenerek dağıtılır. Bu hediye, isim yazılı genellikle pembe renkli karton torbalarla verilir.


Davetiye sözleri ve davetiye yazıları için sitemizdeki yazılardan ilham alabilirsiniz. Nişanımıza bekleriz. DenizIer duruImaz daIgaIanmadan. UmutIar yeşermez, sevgi oImadan.


YaInızIıkIar yok oImaz, yuva kurmadan. Tüm nişanlı arkadaşları kampus sohbet olarak tebrik ediyoruz. Bir hayat istiyoruz.


Nişan sözleri

Sen, hayatıma giren en değerli ve en merhametli adam… Bu gün birlikteliğimin ilk yılı ve sen hala bana ilk günkü gibi bakıyorsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.