23 Temmuz 2018 Pazartesi

Kavisli telefonlar

Huawei kavisli ekrana sahip yeni akıllı telefon modeliyle kendinden söz ettireceğe benziyor. Dünyanın ilk kavisli ekran telefonu LG G Flex test merkezimizin konuğu oldu. Daha fazlası için beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın. Sorularınızı yorumlara yazabilirsiniz.


Redefine your creative life with our XQLED TV. Certificated Netflix and provide seamless access to movies and TV shows,and T-cast allows you to enjoy these wherever you are. Besides, the curved design of Pcan also help you get the best viewing experience wherever you sit in your living room.


Sağlamlık olarak da şunu söyleyeyim bir kere ayakkabımı bağlarken göğüs. BlackBerry Priv, 1. Kavisli ekrana sahip en iyi akıllı telefonlar ! Dokunmatik özelliğini engellemez. Henüz bu konuda net bir bilgi olmasa da tahminler üzerinden konuşursak eğer Huawei’nin sıradaki amiral gemi modeli Huawei P9’ün sızan görsellerinden kavisli olmayacağını çok rahat söyleyebiliriz. Samsung GalaxyScreen ProtectorSPlus 2. Cep Telefonu Aksesuarları.


Bu ürünün size özel fi. D kavisli cam size daha modern bir görünüm kazandırır. FlexPai (Katlanabilir, 3B Tasarım) Kırık ekranlara elveda deyin. Patent Ofisi tarafından onaylanan bu patent için bir dosya hazırlandı.


Kavisli telefonlar

Hazırlanan dosyada siyah ve beyaz şema görüntülerinin dışında adet daha görsel yer alıyor. Geçen yıl Galaxy Smodelleri, bu yıl ise Galaxy Sedge’in kullanıcılardan aldığı olumlu geri dönüşler ve telefonların elde ettiği satış rakamları, birçok üreticinin ürün yol haritasına kavisli telefonlar dahil etmesini sağlayacak.


Malumunuz telefon ekranları artık bombeli. Akıllı telefonlar, cep telefonları piyasasında ağırlığı oluşturmuş durumda. Popüler Telefonlar. Xiaomi Mi Note Lite3.


Geçtiğimiz yıl bir anda patlak veren " kavisli cep" furyası ilk etapta çok ses uyandırmış, ancak ilerleyen aylarla birlikte amiral cep telefonlarının ortaya çıkmasıyla geri planda kalmıştı. LG G Flex, MP kamerası ile de diğer akıllı telefonlar ile benzerlik sağlıyor.


Kavisli telefonlar

Görüntüleri mükemmel şekilde yakalayan kamera, parlak gece çekimleri ve keskin hızlı çekimlerle tüm anları en iyi şekilde. Keskin kenarları bulunan telefonlar, telefonları sağ ve sol kenarlardan tuttuğumuzdan dolayı elimize çok daha iyi oturabiliyor. Bir kavisli telefon da Lenovo’dan Koronavirüs Özel.


Kavisli telefonlar

Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir - Masaüst ü. Aynı durum kavisli telefonlar içinde geçerli. Bu da muhtemelen size, sinema ekranında olduğu kadar büyük bir haz verecek. Bunun yanı sıra kavisli ekranlar, açık havada kullanıldığında güneş ışığından kaynaklanan parlamayı daha da azaltmaya yardımcı olabilir.


Bu Yazımızda Dafoni marka kavisli ekran uyumlu koruyucuyu inceleyeceğiz. Yüksek donanım gücü, artan hafıza ve depolama alanları, yüksek çözünürlüğe sahip. Klasik tuşlu telefonlar, kızaklı veya klavyesi bulunan modeller kameralı veya kamerasız modeller olarak kullanımınıza sunuluyorlar.


Hafif ağırlıkları, siyah-beyaz grafiğe sahip tuşlu telefon kullanmak özellikle de günümüz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.