25 Mayıs 2018 Cuma

Çiğ köfte tarifi nefis yemek tarifleri

Yorulmadan, ter dökmeden kısa sürede blender ile hazırlanan çok pratik bir çiğ köfte tarifini sizler için hazırladık. Lezzetin ve hafif acısı başta olmak üz. Videolu yemek tariflerimizi gördünüz mü?


Malzemeler su bardağı. Kaşık ile ortasına bastırarak, bu kısma domates salçası, biber salçası, tuz, isot, sumak ve pul biberi ekleyerek kaşık ile karıştıralım. Tarifi Beğendiniz mi?


Ardından limon kabuğu rendesi, damla limon suyu, kase süzme yoğurt,kase yoğurt, kase haşlanmış nohut, tatlı kaşığı tuz ve yarım çay bardağı zeytinyağını ekleyip karıştırıyoruz. Kolay yemek tarifleri bulacağınız sitemizi sosyal medyanızda paylaşabilir, bizi dostlarınızla da tanıştırabilirsiniz. Bu tarifi ne kadar beğendiniz? Bir yoğurma kabına ince bulgur konur sıcak su ile ıslatılır ve dakika beklenir.


Bu nefis çiğ köfteyi yedikçe daha çok yiyesiniz geleceğinden eminim. Etsiz çiğ köfte ise hem daha ekonomik hem de evde yapımı çok daha kolay.


Hadi o zaman evde çiğ köfte yapmak için sıvayalım. Karşınızda etsiz çiğ köfte tarifi ! Evde en az dışarıda yedikleriniz kadar enfes etsiz çiğ köfteleri hazırlamak için mutlaka ince esmer bulgurunuz olsun. Acılık miktarını da damak zevkinize.


Çiğ köfte tarifi nefis yemek tarifleri

Etli çiğ köfte gibi dakikalarca yoğurmaya gerek yok, birbirine karışıp köfte kıvamı alsın yeter. Ben bağdat baharatı kullanıyorum. Bağdatınki oldukça acılı, onu belirteyim.


Çiğ köfte tarifi nefis yemek tarifleri

Sonradan knorr da çıkarmış. Bize iyi geliyor ama acı sevmeyen ve yemeyenleri uyarayım. Belki aynı bulgura yarım paket harç kullanılabilir.


Çiğ köfte tarifi nefis yemek tarifleri

Sadece dakika, yoğurmadan, çok kolay ve pratik bir şekilde hazırlanan evde etsiz çiğ köfte tarifi karşınızda! Elinizle suyunu sıkarak süzdürü. Sayfamızda köfte tariflerinden etsiz çiğ köfte tarifini bulabilir sosyal ağlarda paylaşabilir bu nefis tarifi kolay ve pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Köfte - Çiğ Köfte Nasıl Yapılır ? En nefis yöresel tariflerden çiğ köfte etli de etsiz de enfes olan lezzetlerden.


Biz onu etli hazırladık, adım adım resimli olarak sırlarımızı paylaştık. Pişman olmayacağınız bir çiğ köfte tarifi, buyrun tepsinin başına alalım sizi. Bu Pin, Nazanerensoy Erensoy tarafından keşfedildi.


Bismillahirrahmanirrahim. You can skip to video in 5. Paylaş × Teşekkürler! Arkadaşlarınıza da önerin! URL × Bu videoyu beğenmediniz.


Türk mutfağının şüphesiz ki en güzel tatlarından biri çiğ köftedir. Dünya ve onun içinde olan şeyler değersizdir. This video is unavailable.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.