9 Nisan 2018 Pazartesi

Fatura sorgulama

Elektrik, su, doğalgaz, internet ve diğer tüm faturaların borcunu sorgulayabilir, MOKA ile hızlı, güvenli ve anlık olarak kredi kartıyla ödeyebilirsiniz. ADAPAZARI SAKARYA (AĞDAŞ) Sakarya Adapazarı. DSMART NET İNTERNET.


MILLENICOM (Doping Adsl) TİVİBU. TURKCELL SUPERONLINE. Gümüşsuyu Caddesi No:Daire.

AFYONKARAHİSAR SU Afyonkarahisar. ANKARA SU ASKİ Ankara. AKSARAY SU Aksaray. Yukarıdaki bilgileri sağlayarak borcunuzu kontrol edin. Kart bilgilerinizi girerek ödemenizi sağlayın. Su faturası ödeme veya sadece su faturası sorgulama için bulunduğunuz ili veya ilçenizi aşağıdan seçiniz. Su Hizmeti aldığınız ilgili kurumu tıkladıktan sonra açılan sayfada su faturası ödeme ve su faturası sorgulama ile ilgili bilgiler ve fatura yardımı yer almaktadır.


Kredi kartı ile online su fatura ödemesi.

Türkiye’nin her bir yerinden, her türlü yaş grubundan bireyler fatura bilgisi öğrenmek için sorgulama işlemlerini internet üzerinden gerçekleştirmekte. Elektrik fatura ve borç bilgilerinize ulaşmak için aşağıdaki dağıtım firmalarından bölgenizde faaliyet gösteren firmayı seçerek ilgili sorgulama sayfasına erişebilir ve online fatura ödeme işlemlerinizi yapabilirsiniz.


D-Smart’ın resmi web sitesinde bulunan Online İşlemler bölümünden faturanızla ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. ADIYAMAN SU Adıyaman. Bu bilgiye faturanız üzerinden ulaşabilirsiniz.


Online ödeme sistemi kullanılmadan önce, bankaların saatlerini beklemeniz gerekiyordu. Henüz kimliğinizi doğrulamadınız.


Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yönte. Operatör Bilgisi - Numara Hangi Hatta Ait? E-Devlet ile mobil hat operatör sorgusu yapma.


MEİ Sorgulama IMEI numarası sorgulama ile. Enerjisa fatura borcu sorgulama. Den Başlayan Hizmet Ücreti Tahsil Edilecektir.


Avea fatura sorgulama sistemi internet üzerinden olduğu gibi sms yolu ile de yapılmaktadır. Fatura Sorgulama ve Ödeme. Avea servisi kullanıcılarına yardımcı olabilmek adına bir de online işlemler servisi açmaktadır.


Bu servis üzerinden hattınız ve faturalarınız en başta olmak üzere birçok konuyu sorabilir veya sorunlarınıza yardımcı olmak adına kullanabilirsiniz. Bu alanlardan biri dolu olmalıdır.

E-Arşiv Bilgilendirme. Alanları kontrol ediniz. Türk Telekom fatura sorgulama ile internetten kolayca işlem yapabilir, sıra beklemeden fatura borcunuzu öğrenebilirsiniz.


Sitede yapmanız gereken Türk Telekom telefon veya internet borcunuzu öğrenebilmek için tip seçimi yapmanız gerekmektedir. Daha sonra internet için abone numaranızı, telefon borcunuz içinse telefon numaranızı girmeniz gerekmektedir.


Giriş yaptıktan sonra size sunduğumuz fatura işlemleri, abonelik işlemleri, tüketim bilgileri ve daha birçok imkandan kolayca yaralanabilirsiniz. Lütfen aşağıdaki formu eksiksiz olarak doldurunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.