10 Nisan 2018 Salı

Eihale indir

EIhale adresinde yer alan E-İhale Web Sitesinin Mobil cihazlar için geliştirilmiş resmi uygulamasıdır. Ticaret Bakanlığı E-İhale uygulamasına hoş geldiniz. Android için E-İhale1.


Sitemizdeki içeriğin kullanımından doğabilecek herhangi bir zarardan dolayı sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden indirmiş olduğunuz dosyalara öncelikle virüs kontrol. APK olarak indir ve yükle T. E-İhale İndir - E-İhale, Gümrük Bakanlığı tarafından resmi olarak yayınlanan bir ihale takip uygulamasıdır.


Bu sürede ihale bedeli yatırılmazsa güvence bedeli döner sermayeye gelir olarak kaydedilir. Ocak-mart döneminde e-ihale sistemiyle tasfiyelik araç. Başlat" butonuna tıklayarak Ekap e-imza uygulamasını indirip çalıştırınız. TİCARET BAKANLIĞI apk android sürümleri için son sürüm 1. JETRACT kullanmaya başlayın.


Tasarruf Etmeye Başla. Genel Özellikler Açık Eks. Kurumsal Satınalma ve İhale Programı. Talep oluşumu, teklif toplama, elektronik ihale, onay süreci, sipariş oluşumu ve takip süreçlerini içeren E-Satınalma çözümleri sunar.


Eihale indir

Haberleri, İhale Sonuçları, İhale Mevzuatı ve ilgili diğer gelişmeleri online olarak okuyucularına iletmektedir. Tabii ki İhale Hukuku PDF İndir kitabının e-Book, ePub ve Yandex indirme (download) seçenekleri için yazının devamına göz atmanız gerekiyor. Bunun haricinde kitap indir.


Eihale indir

PDF oku ayrıcalığıyla gerçekleştirme. Henüz kimliğinizi doğrulamadınız. Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giri�.


Eihale indir

Elektronik ihale yöntemi ( e-ihale ) ile yapılan ihalelerde, ekonomik açıdan en avantajlı birinci ve ikinci teklif olması öngörülen teklif sahiplerinin, Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinin inci maddesinin ikinci fıkrasına uygun olarak alınmayan geçici teminat mektupları ile beyan ettikleri bilgi ve belgelerden EKAP veya diğer kamu kurum ve kuruluşları ile kamu kurumu. Hemen İndir : e-Teklif.


Sonraki makale Magic Effect X. BİR CEVAP BIRAK Cevabı iptal et. Please enter your comment! Yılları mazot-motorin, kurşunsuz benzin, özel kalorifer yakıtı alımı.


E- İHALE İLAN DETAYI İHALE ADI Kuruluşumuz 09. Gratis download software a UpdateStar. DOĞRUDAN TEMİN : MAL ALIMI: İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI: Köpük.


Global çapta bir müşterimiz için yapmış olduğumuz satın alma E-ihale portalı artık sizler için. Aksiyon Türkçe Demo. AMP İhale Hazırlık Mal Alım İşleri indir. Popüler İndirmeler.


Donanım Araçları, Tv Kartı Ve Webcam, Windows İng. Ekap Kamu İhale Kurumu Tarafındana Hazırlanan bir elektronik ortamdır Adında’da anlaşılabileceği gibi ELEKTRONİK KAMU ALIMLARI PLATFORMU, KİK le sözleşme yapma zorunluluğu bulunan, kamuda İhale veya doğrudan temin yoluyla yapılan tüm mal ve hizmet alımları bu sisteme kaydedilecek ve ihale yoluyla yapılacak mal ve hizmet alımlarına ilişkin tip idari şartname sözleşme.


EKAP da istekli firmaların şu an için verimli kullanabildikleri tek kısım İhale Dökümanı indirme bölümü. E-İmza ile imzalanarak indirilen dökümanların ihaleye çıkan kurumdan ücret karşılığı alınmasına gerek kalmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.