2 Nisan 2018 Pazartesi

Dünyanın en güzel atasözleri

Dünyanın en güzel atasözleri. Videomuzu izlediğiniz için teşekkür ederiz.


Bunlarda bizden Anlayana Sivri sinek saz anlamayana davul zurna az Ac tavuk rüyasinda kendini dari ambarinda görür Aci patlicani kiragi calmaz Acin karni doyar gözü doymaz Adamak kolay ödemek güc Agac ne kada. Atasözleri değişmiyor.


Tek tek anlayarak okuduktan sonra, bir süre düşünüp diğe. Bugün de sizler için Japonların ataları tarafından söylenilen özlü sözleri derledik.

Bu sözleri çok seveceksiniz. O babanızın malı değil, onu çocuklarınızdan ödünç aldınız. Birinci barış, en önemli barıştır.


En güzel atasözleri ve anlamları Kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan atasözleri ve anlamları. Bu güzel sayfada sizler için en güzel Hint atasözlerini hazırladık.


Sayfadaki ünlü Hint atasözlerini facebook, twitter ve whatsapp ile ya da kısa mesaj ile paylaşın. DÜNYANIN EN GÜZEL ATASÖZLERİ. Yıldızlara bakan insan, yoluna çıkan çamur birikintilerine girmeye mahkumdur.


Alçak gönüllülük süstür, fakat onsuz daha başarılı olunur.

ANONİM İnsan ne kadar dönerse dönsün, arkasını göremez. Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir. Brezilya) - Hiçbir mutfak iki kadını alacak kadar geniş değildir. Sudan) - Sevmek keman çalmak gibidir, bilmeyen kötü sesler çıkarır.


Almak kolay ödemek zordur. Mahkeme kadıya mülk değil. Son pişmanlık fayda etmez. El mi yaman, bey mi yaman? Aşıksa Bağdat ırak gelmez. Varsa pulun, herkes kulun. Yoğurdum ekşi diyen olmaz. Yiğidi öldür, hakkını yeme. Takip Et: İbretlik Hikayeler. En Güzel Çocuk Hikayesi, Anne ve Çocuklara Özel Hikaye. Anne Çocuk Hikayeleri, Anne Gözünden Bakmak. Değerli GuzelCumleler. Gerçek ile ilgili düşünürler tarafından söylenmiş güzel sözler sayfamıza hoşgeldiniz.


Hem kendiniz için hem de babanız için güzel sözler bulabilirsiniz!

Geçmişten günümüze atalarımızdan bizlere yadigar olarak gelmiş sözler bulunur. Yağmur herkesin üstüne yağar. Süzgeç dikiş iğnesine ‘DefoI! Büyüklerce hor görülmek, çocuklarca beğenilmemekten çok daha iyidir.


PARA AŞKI SATIN ALABİLİR Mİ? Ama hiç bir şey kaIbimdeki gerçek sevgini SiLEMEZ! Madem yaşamak güzeI ben niçin ağIıyorum seni sevmek suç ise cezamı çekiyorum.


Eğer bir kimse, her şeyini kaybetmiş olmasına rağmen, şevk ve heyecanını kaybetmezse yeniden başarıya ulaşacaktır. Aşk dünyanın en tatlı mutluluğu ile en derin acısından yaratılmıştır. Balzac Aşk yaşamında kadın, ancak hünerli bir çalgıcının elinde dile gelen bir lir gibidir.


Kadınlar bizleri sevdikleri zaman her suçumuzu bağışlarlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.