12 Nisan 2018 Perşembe

Cia numara sorgulama

Hatta isterseniz önceden belirlenmiş mesajları göndererek aramaları reddedebilirsiniz. Ayrıca arama geçmişinizi yönetebilir ve arama engelleyici ile istenmeyen aramalara dur diyebilirsiniz. Lütfen dikkat: Kaldırma işlemi yaklaşık dakika sürebilir.


CIA, Android kullanıcılarının arandıklarında kimin onları aradığını tespit etmelerini sağlayabilen ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıktı ve son zamanlarda denk geldiğimiz en işlevsel arayanı bil uygulamaları arasında yer alıyor. Hem kolay ayarlanabilir ve anlaşılır yapısı, hem de içerisindeki milyarlarca numaralık veritabanı sayesinde kullanırken keyif alacağınızı düşünüyorum.


Online Telefon Numarası Sorgulama Servisi. An automated process searches online for the contacts you already have in your contact list and if more data is available it automatically adds this to the contact.


Makalemizi yeniden güncelleyerek ücretsiz olarak sorgulama yapacağınız yöntemleri de ekledik. Telefon numarısı sorgulama, bulma ve bu numara kimin! Bilinmeyen numaraları ve güvenilir olup olmadığını öğrenmek istediğiniz numaraları sorgulayabileceğiniz ücretsiz bir servistir. Uygulama ile numara engelleme yapılabildiği gibi rehberinizde kayıtlı olmayan numara sahiplerinin isimlerini tespit edebilirsiniz.


Cia numara sorgulama

Erişim engeli talebini de Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu istemişti. En popüler numara sorgulama uygulaması olan bu program ile kolayca numara sorgulayabilirsiniz.


Cia numara sorgulama

Fakat bu program kesin sonuç vermez. Yani her aradığınız numarayı öğrenemezsiniz. Yine de sonuç vermeyebilir elbette, her numara için aynı şey geçerli olmayabiliyor bazen. Uygulama olarak numara sorgulayan araçlardan en popülerleri CIA’dır.


Bu uygulamayı telefonuna yükleyen kişiler, rehberinin erişimini CIA’a açmış oluyor. Sistemde çeşitli numaraların rehberlerde kayıtlı hallerini alarak kendi veri tabanı oluşuyor.


Cia numara sorgulama

Bunlardan biride bilinmeyen numaraları öğrenme uygulaması CIA. Her sorgulama işlemi tüm vergiler dahil TL ücretlendirilir.


Talep edilen numaradan isim veya isimden numara sorgulama işlemi için sonuç bulunamaması durumunda da ücretlendirme gerçekleştirilir. Ancak özellikle telekomünikasyon şirketleri aracılığı ile numaraları sorgulamak daha sağlıklı sonuçlara ulaşmanızı sağlayacaktır. Numara sorgulama cia gibi uygulamalar ya da daha farklı yöntemlerle kolayca yapılabilmektedir. CİA Sorgulama Yöntemi.


Bu numara resmi vodafone. Vodafone Numarasını Sorgulama. Comprehensive Numara Sorgulama Cia Photos. GBT numara sorgulama. Etiketler: numara bulma. Bas bas yırtınıyoruz ama kimse dinlemiyor. Umarım yararı olur yazının. Yalnız numarasını silmek isteyenler newipnow. Bu şekilde bu programı kullanan tüm kişilerin rehberindeki numaralar bir havuzda toplanır. Cıa bilinmeyen numara sorgulama hizmeti birçok kullanıcı tarafından kullanılan uygulamalar arasında bulunmaktadır.


Ancak bu beklentimizi her numara sorgulama sitesi, uygulaması, programı ya da servisiyle karşılayamayız. Ancak ihtiyaç halinde yapılması gerekli ola numaradan isim sorgulama ve numara kime ait işlemleri için tercih edilmeleri gerekebilmektedir.


TL ücret alımı ile birlikte belirtilen numaraya atılan kısa mesajla birlikte numaranın gönderilmesi yeterli olmaktadır. CIA numara sorgulama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.