20 Nisan 2018 Cuma

Atak helikopteri ekşi

Atak helikopteri üzerinde akıllı mühimmat kullanımının vurgulanması da tanıtımı için çok önemli. Atak T-1helikopteri nerede üretiliyor, Türkiye’de kaç tane var, motoru yerli mi, kaç adet üretildi, ne kadarı yerli, özellikleri neler?


Helikopter, Uçak, Havacılık hakkında daha fazla fikir görün. ATAK milli taarruz helikopteri, TSK’nın terör örgütleri ile mücadelede elini hayli güçlendirmektedir. Bu helikopterin farklı görevler için tasarlanmış iki modeli bulunmaktadır. Bunlar T129A ve T129B’dir.


T129A, yakın hava desteği görevleri için tasarlanmıştır. Bunun yanında T129B ise pek çok görev için kullanılabiliyor.


Atak helikopteri ekşi

Bu Agusta A1Mangusta adlı helikopter, Tamamen Avrupa’da tasarlanan ve üretilen ilk hücum helikopteri olma durumunu taşıyor. Denel’in CEO’su Shaun Liebenberg, ATAK II helikopter ihalesinde Türkiye ile. Atak guzel bir helikopter insallah darısı 1% yapmaya. Bu arada Bununlan kok kazınmaz.


Artik bizimde bir helikopter imiz var. Z-(Çin) ton ağırlığında, iki oturaklı silahlı helikopter olan Z-1 23mm otomatik savaş topu ve genellikle füze olmak üzere yarım tona yakın mühimmat taşıyabiliyor.


E-Bülten Ücretsiz kayıt olun yeni ürünler indirim. Cobraları modernize etsek ne güzel olurdu. Cats flir (Bu ayarda bir ürün), yapısal iyileştirmeler, yerli avionikle. Kısa süre içerisinde askerin elindeki en güçlü yerli silaha dönüşen helikopteri gelin birlikte inceleyelim.


Türkiye ve Azerbaycan’ın geniş kapsamlı ortak askeri tatbikatı dün başladı. Bu sorun üzerine Türkiye, bir yandan millî motor çalışmalarını hızlandırmaya bir yandan da yeni motor arayışlarına yöneldi. ATAK helikopteri de Azerbaycan’da. Eğer Pentagon, Türkiye’ye ihracat izni vermezse, TUSAŞ, bu ihracat için helikopterlerin üretimine Fransa ya da.


Milli füzeli ATAK artık teröristlerin kabusu olacak. Milli taarruz helikopteri ATAK, milli füze UMTAS sayesinde lazer sistemiyle koordinatlanan kilometrelerce uzaklıktaki hedefi yok edebilme yeteneğine sahip olacak. Halihazırda Kara Kuvvetleri.


Yüksek manevra kabiliyeti, yeni nesil hedef. Lorenzana, Filipinler Hava Kuvvetleri’nin ABD yapımı Apache veya Viper saldırı helikopterleri yerine Türk yapımı ATAK saldırı helikopterlerini.


ATAK HELİKOPTERİ ALACAKLARINI AÇIKLADI. Aynı zamanda pilot olan Pakistan Başbakanı Abbasi, İstanbul semalarında uçtu. TSK envanterine tek tek halen alımlarına devam edilen ATAK, henüz yurt dışında müşteri bulamadı. Tatbikat için Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait T1ATAK taarruz.


Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı önündeki polis kontrol noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzen. ABD dolarına mal olacak projeyle iki bin kişinin istihdamı sağlanacak. Dünyada kendi sınıfında en etkin taarruz helikopteri olan ATAK iki tip tasarlandı.


Atak helikopteri ekşi

Bunun üzerine darbeciler MEDAS sistemi üzerinden Albay Keleş’in görevden alındığını eski Alay Komutanı Albay Mustafa Özkan’ın göreve devam edeceğine ilişkin emir yayınladı. Savcıya verdiği ifadesi iddianameye giren müşteki Tümgeneral Hakan Atınç ise Malatya’dan gelecek helikopter.


Jandarma Genel Komutanlığı, sosyal medya hesaplarından T-1ATAK taarruz helikopterinin kokpitinden operasyona ait 3derece açıyla çekilmiş gerçek görüntülerin yer aldığı video yayımladı. Milli helikopterin TSK’ya teslimi sırasında kabul heyetinde yeralan bazı subayların FETÖ’cü çıkması, kritik projelerdeki tuhaf gecikmeleri yeniden gündeme getirdi.


Uçuşun ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Abbasi, uçuşun çok iyi geçtiğini söyledi. Türk savunma ve havacılık sanayisi, Atak ile helikopter teknolojileri konusunda birçok kazanım elde etti. Taarruz helikopteri ihalesinde karar Ekim’de verilecekti. Ancak Tayip Erdoğan’ın kan şekerinin düşüp hastaneye kaldırılması üzerine, ihale Aralık’a ertelenmişti.


Atak helikopteri ekşi

EKŞİ Haber Giriş: 22. Ana Sayfa » EKONOM İ. Son Güncelleme: 22.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.