14 Mart 2018 Çarşamba

Karayolu taşıma yönetmeliği 2019

Buna göre, turizm sektöründe yolcu taşımacılığı yapan D Dve Dyetki belgelerinde asgari kapasiteyi sağlayacak taşıtların 10. TARİHİNE KADAR UZATILMIŞTIR. Demiryolu işletmeciliği Yetkilendir. Aşağıda detaylı olarak yazdığım değişikliklerin temel başlıkları sunlardır.


Başlangıç ve Temel Hükümler. TİO yetki belgesi verilmeye başlanacaktır.

Bölge Müdürlüklerimizce 01. KARAYOLU TAŞIMA YÖNETMELİĞİ - 8. Uluslararası ve yurtiçi eşya taşımacılığı yapacanlara. Yeşilköy Mahallesi. PBX) Çağrı Merkezi.


Bağlantı: BBcode: HTML: Mesaj bağlantılarını gizle : Mesaj bağlantılarını göster. Taşıma, nakliyat ya da benzeri bir iş yapmak istiyorsanız, SRC nedir, taşıma yetki belgesi nedir, SRC ve yetki belgesi arasındaki fark nedir mutlaka bilmelisiniz.


SRC çeşitleri, yetki belgesi çeşitleri, SRC ve yetki belgesi almak için yapılacaklara dair tüm bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Resmî Gazete" adıyla yerini almıştır. Son Güncelleme Tarihi : 25. Nusret Ertürk tarafından yazıldı. KTY DEĞİŞİKLİKLER İŞLENMİŞ HALİ-03.


Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 15. Taşıyıcı sorumluluk sigortası yaptırma zorunluluğu getirildi” Artık zorunlu.


Mesleki saygınlıkta aranılan hürriyeti bağlayıcı ceza ile hükümlü olmamak şartı, ceza infaz kurumlarında hükümlü ve tutuklu olmamak olarak değiştirilmiştir. Yılı İdari Para Cezası Ücretleri. Yetki Belgesi Sahiplerine Önemli Duyuru.


UBAK İzin Belgesi Dağıtım Baş. Bilindiği üzere 31. Odamız ile Özdemir Gümrük Müşavirliği Ltd. Evcil hayvanlar artık.


Aynı yönetmeliğin 73’üncü maddesine göre bu değerlendirmeyi yaptırmayan sürücüleri çalıştıran firmalar için para cezası, yetki belgesinin iptali ile ceza koşulları açıklanmıştır. Yönetmelik’lere ek’te yer verilmiştir. Resmi Gazete Görüntüsü: Göster. Bu değişiklikler arasında taşımacılık alanında faaliyet gösteren üyelerimizi ilgilendiren başlıca konular aşağıda verilmektedir.


Deneyim Belgeleri: Son beş yıl içinde bedel içeren bir.

Karayolları Düzenleme Genel Müdürlüğü 30. Ceza uygulamasında terminallerde görevli Belediye Zabıtası yetkilidir. Araç Genişlik Uzunluk Ağırlık Ve Yükseklik Parametreleri.


Ancak ilgili kanun ile yönetmelik hükümleri arasında farklılıklar bulunmaktadır. Maddesinın E Bendinde Tanımlandığı Gibi Maddesinın E Bendinde Tanımlandığı Gibi Şoförlük mesleği bakımından bedeni ve psiko-teknik açıdan sağlıklı olduklarını gösteren bir sağlık raporunu, yetkili sağlık kuruluşlarından her beş yılda bir almaları şarttır. Güvenlik Planı (Emniyet Planı) nedir?


Ciddi sonuçlara sebep olabilecek te.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.