6 Mart 2018 Salı

Karayolları yol durumu

Karayolları Genel Müdürülüğü resmi web sitesidir. Yol Durumu ve Güzergah Analizi Çalışma Yapılan Yollar : 1- Bölge Yol Durumu (İstanbul, bağlı iller, otoyol ve köprüler) 2- Bölge Yol Dur.


KAMU SPOTU-VİDEOLAR. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni 15.


TEM Otoyolunun Mahmutbey Batı Kavşağı-Hadımköy Kavşağı arasında üstyapı yenileme çalışmaları neden. Yol Durum Bülteni Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz.

Bu nedenle otoyolun İstanbul istikametinde ulaşım şeritten kontrollü sağlanıyor. Bu sayfadan ayrıca Türkiye haritası üzerinde kar ve tipi ile yapılan çalışmaları nokta bazında görmeniz mümkün. D:Daimi Açık - I:İmkan Bulundukça Açık - PD:Program Dışı(Açılamayan Yollar) SIRA NO: BÖLGE NO: ŞUBE NO: K. NO: Kış Programı Durumu : YOLUN ADI: KAPANMA NEDENİ: KAPA. Yol durumu bilgilerine ulaşmak istediğiniz il üzerine tıklayınız.


Köprü trafiği ne durumda, hangi yollar açık, hangi yollar kapalı hemen öğrenin. KGM Yol Bültenini" okuyabilirsiniz.


Web sitesine ait hızlı menü yardımıyla yol durumu hakkındaki tüm işlemleri rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlem için öncelikle ana sayfanın sol alt kısmında yer alan hızlı menüden yol durumu bağlantısına.

Tüm şehirlerin, otobanlar ve şehirlerarası yolların trafik yoğunluk haritaları. Hava nasıl olursa olsun Sağlığınız yerinde olsun.


Weatheronline’nın yol koşulları tahminlerinde, kullandığı sembollerin açıklamalı anahtarları. Daha sonrasında yol durumu sorgulama için açılacak olan sayfada çalışma yapılmış olan yollar karşınıza çıkmış olacaktır. Bu yolları kullanacak olan bireyler zaman kaybı yaşamamak için alternatif yolları kullanabilirler.


Akçakocabey Köprüsü İstanbul yönünde trafiğe kapatıldı. Ulaşım toplayıcı yoldan sağlanıyor. Gökova-Köyceğiz yolunun 22. Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli Hızlı Tren Projesi kapsamındaki imalat çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.


Kıbrısköyü yönü trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım, diğer istikametten iki yönlü sağlanıyor.


Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Kültür Portalı verileri ile gezilecek yerlere ilişkin bilgiler, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan hava durumu bilgileri de seçtiğiniz güzergah boyunca. Bolu Dağı geçişinde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor. TL düzeyinde bir ödeme yapması bekleniyor.


TL’sini yol yapımını üstlenen müteahhitler, 1. Tirebolu-ve Tirebolu Tüneli dağ tüpünde yapılacak bakım. Farenizin üzerinde, ortada bulunan tekerlek tuşunu ileri-geri hareket ettirerek de konumu haritasını büyütüp, küçültebilirsiniz. Seyahat öncesi ve esnasında yol durumları hakkında ayrıntılı bilgi edinebilir, güvenli ve zaman kaybı.


Daha sonra yol durumu sorgulama için açılacak olan sayfada çalışma yapılan yollar karşınıza çıkacaktır.

En iyi karayolları yol durumu seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli karayolları yol durumu Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Gaziemir Akçay Caddesi Trafik Yoğunluğu Haritası ve Yol Durumu. Alanya Isparta Arası Trafik Yoğunluğu Haritası ve Yol Durumu.


Alanya Hatay Arası Trafik Yoğunluğu Haritası ve Yol Durumu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.