20 Mart 2018 Salı

Excel puantaj tablosu indir

Excel puantaj tablosu indir

Excel ile Puantaj Hazırlama Tablosu. Excel’de puantaj takibi yapmanın riskleri.


Excel puantaj tablosu indir

Hesap tablosu işleme programları bize büyük bir esneklik verse de bir takım dezavantajları da beraberinde getirir. PUANTAJ CETVELİ İNDİR.


Puantaj cetveli arayanlar için bende hazır bir cetvel olarak bu dosyayı indirip kullanabilirsiniz. Aylık işçi takip çizelgesi örnekleri, işçilerinizi gün gün takip edebileceğiniz küçük bir excel programıdır. Puantaj tutacaklar için şiddetle tavsiye edeceğimiz bu program ile kolay bir şekilde aylar arasında hatta yıllar arasında geçiş yapabilirsiniz, ayrıca istediğiniz ay için göküm alabilirsiniz.


Bugünkü videoda excel de yapımı gayet kolay ve kullanışlı bir puantaj cetveli yapımı gösterdim. Umarım işinize yaracak bir video olmuştur. Görüşlerinizi ve s. Yıllık izin takip modülü ile kıdemine göre izin kontrolü ve excell raporlama imkanı. Fazla mesaileri puantaj hesaplaması öncesi onaylayarak personel puantaj cetveli alabilirsiniz.


Her türlü vardiya sistemini kurabilir yönetebilirsiniz. Vardiya içerisinde gece zammı uygulamasına uygunluk.


Evet tablo adı pek uçan, kaçan bir işlev gibi gelmiyor insana ancak kullanmaya başladığınızda oldukça faydalı özelliklere sahip olduğunu görüyorsunuz. Art Yazılım PDKS programı hatasız puantaj hesaplamasını müşterinin ihtiyacına göre maliyet avantajı sağlayan farklı sürümleri ile yapmaktadır. Personel devam takip çizelgesini excel formatında da izleyebilirsiniz.


Adam saat hesaplama programı ile talep ettiğiniz tüm raporlara ulaşabilirsiniz. Yararlı olması temennisiyle. Ayrıca e-posta iletilerine eklenmiş çalışma kitaplarını da görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz. Muhasebe, denetim, finans veya diğer alanlardaki çalışmalarınızı herkesle birlikte, her yerden güvenle yürütün.


DOSYA incelemesi için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. Faydalı olması temennisiyle. Yeni konu açmadan, açılmış konulara cevap yazmadan önce, lütfen forum kurallarını inceleyiniz. Açıklamalar bölümünü okuyunuz.


Alıntı:bilisimogretmeni. Sınırsız personel hesaplaması yapabilirsiniz. Bu sistemler organize olmuş büyük firmalarda, zincir marketlerde ve bu sisteme uygun firmalarda kullanılır.


Eğer Bu sistem yetersiz ise puantaj cetveli defterinde tutulur bunun excel ’de hazırlanmış hazır şablonları’da kullanabilirsiniz. Puantaj Dosyası Programı’nın sahibi Özgür Tutoğlu‘dur. Programın kullanımıyla ilgili tüm soruları yorum yaparak sorabilirsiniz.


Kaşif programınızın veritabanından otomatik olarak tüm öğretmen bilgilerinizi alır. Sürekli değişen ders programınıza uyum sağlayan bir altyapıya sahiptir. Dökümanları-Yıllık Planlar-Zümre Tutanaklar. Gelir Vergisinden düşülen indirimleri ve kesintileri kontrol edebilirsiniz.


Programın içindeki tüm kodlar görünebilir şekilde düzenlenmiş ve kullanıcıların kendi ihtiyaçlarına göre kodları ve yapısını değiştirmeleri sağlanmıştır. Tablolar arasında olmasa bile kendinize ait tablo sitilini oluşturmanız mümkündür. Attachments: File Sitemiz zararlı içerik barındırmaz. Kırık linkleri yorum bölümüne yazarak bildiriniz.


Excel puantaj tablosu indir

Bordro hesaplama hiç bu kadar kolay olmamıştı. Ek Ders Çizelgesi indir - Öğretmenler için hazırlanmış Ek Ders Çizelgesi dosyası Ayın İlk Gününü otomatik yazar.


Günü, Yılı Otomatik yazar, Ayın son gününü otomatik yazar Öğretmenin ve Müdür Yetkili Öğretmenin Ek ders saatlerini otomatik yazar Ek ders saat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.