19 Mart 2018 Pazartesi

Ankara barosu avukat hakları merkezi

Eğitim programını tamamlayarak ilk toplantısını 25. ABEM de gerçekleştirdi. Meslek sorunları, Merkez Yürütme Kurulu görev paylaşımı ve Merkez Hafızası konulu toplantıda yeni dönem projeleri ile ilgili çalışma komisyonları belirlendi.


Erinç Sağkan ve Merkez koordinatör. Adres : Adliye Sarayı 5.

Bursa Barosu Personeli. TÜrkİye Barolar BİrlİĞİ AVUKAT HAKLARI MERKEZİ YÜRÜTME KURULU. Gültekin UZUNALİOĞLU Başkan. Projeleri hayata geçirmek için çalışmalara başlandı.


KAYET DÜŞÜNCE VE ÖNERİLER. Pandemi dönemlerinde devletin kadınlara yönelik.


Merkezde görev almak isteyen meslektaşlarımızın Baro Kalemine başvuruda bulunmaları gerektiği duyurulur” diyerek duyurdu. TUGAY BEK SERBEST BIRAKILMALIDIR !

Ve şu an Yargıtay önünde olan dosyanın ivedi bir şekilde incelenmesi ve bozulması gerekirken halen bir karar verilmiş değil. Oğuzlar Mahallesi Barış Manço Caddesi Av. Lawyer in Van, Van Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure theof their ad campaigns.


Haberin İngilizcesi için tıklayın. Yıldız Tar’a anlattı. Baronun tanıtımı, haberler, duyurular, etkinlikler, komisyonlar ve iletişim bulunuyor. LGBT Hakları Merkezi açmışlar.


Burcu Mine Gargın ve Av. Güzin Tanyeri de derhal olay yerinde hazır bulunmuşlar, darp edilen meslektaşın Adli Tıptan rapor alma ve savcılık şikayeti esnasında yanında olmuşlardır. Aktivist Uluslararası Af Örgütü Türkiye.


Avukat Hakları Merkezi üyesi Av. Stajyer Rekabet Kurumu. Bir avukat arkadaşımız bir noktada sorun yaşadığı zaman bunun takipçisi bizler olacağız. Yönetimle bu konuyu tartışıyoruz.


ANKARA BAROSU GELİNCİK MERKEZİ NEDİR? SAVUNMAYA DOKUNMA Savunmanın bağımsızlı�. Yılı “ iddiasıyla bir etkinlik düzenleyeceği hususu kamuoyuna yansımış bulunmaktadır.

BARO BAŞKANIMIZ ESKİŞEHİR VE BURSA BAROSU BAŞKANLARINA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU. Mobil Duruşma Takip Sistemi. IRNAK BAROSU SIRNAK BAR ASSOCIATION. BASINA VE KAMUOYUNA 17.


Silopi’de meydana gelen patlam. Spam maillerden nefret ettiğimizi bilmenizi isteriz. Ankara ’ya doğru yürüme kararı aldılar. Van Tolga Özdemir Hukuk Bürosu. Kayhan Alpaslan Hukuk Bürosu.


TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ KADIN HUKUKU KOMİSYONU VE BAROLARIN İSTANBUL SÖZLEŞMESİ HAKKINDAKİ ORTAK BASIN AÇIKLAMASI stanbul Sözleşmesi, şiddetin önlenmesi ve şiddet mağdurlarının korunması için devletlere yol haritası çizen ve atılması gereken somut adımlar konusunda kılavuzluk eden uluslararası bir sözleşmedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.