26 Şubat 2018 Pazartesi

Megane 4 ilk bakım kaç km de

Yardımcı olmanızı istediğim birkaç konu var. Arac bakım aralıkları bin km demi yoksa bin km de bir mi yapılmaktadır. Otomatik arabayı devirsiz kullanmışım. Erken bakımın sorumlusu benmişim.


Megane bu konuda sınıfta kaldı.

Clio aracımızı 20. Sadece mazot filtresi giriyor işin içine Ben 7tl ye yaptırdım 30. Diğer ara bakım 4tl polen filtresi değişmez ise. Ortalama ilk bakım ücreti 7TL civarındadır.


Bakım : Araçlarımıza 20. Bayi ve Kampanya Durumuna Göre fiyat değiklik gösterebilir.


Orijinal Renault Yedek Parça Kullanarak daha sonra oluşabilecek zararlardan hem aracınızı hem de bütçenizi.

Neler var sormadım ama bir saatte teslim ederiz dediler. Aykut Karabulut Profil bilgileri Bütün Mesajlarını Bul Özel Mesaj Visit Homepage Üyelik tarihi Ekim. Yaş Mesajlar 12.


Reanult bakımı, ülkemizdeki geniş özel servis ağı sayesinde çeşitli fiyatları karşılaştırabileceğiniz bir araç bakım seçeneğini de beraberinde getirir. Her araçta olduğu gibi Renault bakımı içinde bakım prosedürü, km bakımı ve aracınızın kaç km aralığında bakım uygulanması gerektiği, markanın kullanıcılar için oluşturduğu kılavuzlarda belirtilmektedir. Hatcback ve Sedan üretilmektedir.


Motor yağı kaç km ’ de değişir Normal şartlarda benzinli araçlarda motor yağı bin kilometrede, dizel araçlarda ise bin kilometrede bir değişmesi gerekmektedir. Ben 9bin km de ilk yağ değişimini ardından 18bin km de ikinci yağ değişimi ile birlikte ilk periyodik bakımı yetkili serviste yaptırdım. Normalde yılın dolmasına ay var ancak hafta sonu tatile çıkacağım için önceden bakım yaptırmak istedim.


Benzinli araç ne kadar yakıyor sorusunun cevabında tecrübelerimi aktaracağım. Arka aks yay mandalının sıkılması Sadece ilk bakımda yapılmalıdır. Hiç aydan bahsedilmedi.


Dizel Motorlarda Her 10. Sivastan ayrıldıktan sonra kez Balıkesirde kez Afyonda bakım yaptırdım ve aydan kimse bahsetmedi. Bursa Çavdarlıya gittim.

Neden derseniz, motor ilk çalıştığında parçalar birbirine alışırken motor yağının içine daha fazla talaş karışıyor ve arac turbolu olduğu için yağ daha önemli. Turbo yatakları hassas. Ondan sonra temiz yağ ile tam yük ve klima. Arkadaşlar bir kaç ay önce aldığım Fiesta 1. Sıfır alan arkadaşlar ilk bakımlarını kaç km de yaptırdılar.


Yağı kontrol edin ama her birkaç günde bir. Yeni aldığım passatın almanca kitabında 30bin km diyor. BMW ler bin km de. Türkçe passat kitabında 15bin diyor.


Arabanın ön ve arka farlarında en son teknolojilerin kullanıldığı LED sistemleri kullanılmış. Aynı zamanda yan taraflarda bulunan sportif çizgiler ile de Mercedes A serisini müşterilerine anımsatacak. Bu özelliği ile de son derece zengin ve dinamik bir. Vites körüğü hareketli bir parça olmamasına rağmen yerinden çıkıyor.


Servis garantiden değişmesi gerektiğini söyledi fakat merkez garantiye girmediğini belirtti. Gene eski aracımdan örnek vereyim, ilk set 75. Otosan tarafından önerilerek takılanlarda 30.


L Duratec RS - her 160.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.