19 Şubat 2018 Pazartesi

Antalya gezi rehberi

Antalya Merkez Gezilecek Yer. MANAVGAT - SİDE GEZİ REHBERİ. Burada gözde antik kentlerinden birisi de Unesco Dünya Mirası Listesi’nde olan Xantos Antik Kenti ve Letoon Antik Kenti’dir. Bu antik kentler Muğla ve Fethiye tarafından gelenler için yol üstündedir.


Tatil denilince ilk akla gelen yer.

Okumak için hemen tıkla! Uçansu Şelalesi ise Gündoğmuş İlçe merkezine km uzaklıktadır. Türkiye - Almanya Uçuşları Hakkında. Bölgenin önemli plajlarının tam arasında bulunan ve kendisi de harika bir plaja sahip olan Kalkan bölgesi, Kaş’ın en sakin lokasyonu olarak kabul edilir.


Nüfusun büyük çoğunluğunun İngiliz olması sizi şaşırtmasın. Hem doğası hem de tarihiyle yapabileceğiniz aktiviteler bulunuyor.


Bu süreçte tabii ki sizlerden de bol bol öneri aldık, herkes farklı farklı şeyler önerdi falan ama, herkesin kesiştiği en net konu tekti: TAHİN. Kalkan ve Kaş yaz aylarının en gözde tatil rotasıdır.

Fakat herkesin akın ettiği bu gezi rotasında Göçük Koy gibi bir kuytu arayıp bulmak. Doğal güzellikleriyle büyüleyen kent aynı zamanda tarihi gezi noktaları ile de öne çıkıyor.


Gezilecek Yerler ve izmir muğla antalya gezi gezilecek yerler tarihi doğal yerler rehberi gezilecek, şelalesi gidilecek en güzel yerlerin paylaşıldığı gezi rehberi sitesidir. Kaş tatili için öneriler verdiğimiz Kaş gezi rehberi burada sona eriyor. Sizlere de tavsiye ediyoruz mutlaka Kaş’a gidin, görün ve.


Ne ararsan ara, her şeyi burada bulacaksın. Yerel plajlar kumlu ve çakıllı, temiz ve tüm olanaklarla. Roma, Bizans, Osmanlı, Lucian, Pamphylian ve Helenistik döneminden kalma eserler ile gezilmesi gereken önemli şehirlerden birisidir. Akdeniz ve Ege şehri bulunmaktadır.


Gelişmiş bir büyük şehir olarak yoğun bir nüfusa ev sahipliği. Bu da Tekirova’da çok sayıda otel olması anlamına gelir.


Burayı bu kadar eşsiz yapan şey ise birçok doğal güzelliği harika bir uyumla bir arada bulundurmasıdır. Bazı şehirler yazla özdeşleşmiştir, deniz-kum-güneş üçgeninden ayrı düşünmekte zorlanırız.


Kaş ilçesine bağlı bir bölgedir. Simena adıyla da bilinen Kaleköy antik Likya kentlerinden biridir. Asıl olarak Kaleköy, Simena.


Kaleiçi, pek çok özelliği sayesinde tatilcilerin akın ettiği yerlerden biridir.

Damlataş Mağarası hikayesi ve nasıl keşfedildiğini merak ediyorsanız, mağaranın oluşumunun 15. Tarihe meraklı olanlar için burada bulunan eski dönemlere ait eserler gayet ilgi çekicidir. Tatil, iş gezisi, turistik yerleri ziyaret etmek amacıyla veya birkaç günlüğüne kamp kurmak için.


Göz alıcı taşlarla süslü minareleri, taş döşeli dar sokakları, cumbalı ahşap evleri ve sakin avlularıyla Kaleiçi, nefis bir Ortaçağ yerleşimi. Roma, Bizans, Selçuk ve Osmanlıların izlerini taşıyan tarihi yapıların büyük bir kısmını halen. Ama öncelikle bu şehrin güzelliğini günümüzden yıllar önce tespit eden büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ten söz etmek istiyorum.


Aksu tarihi ve doğal güzellikleriyle her dönemde yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmektedir. ANTALYA Ekonomik Gezi Rehberi. Yeryüzündeki cennet’ e yolculuk.


Gezi ve tur rehberi bloğu sizlere bir rehber niteliği taşıyan faydalı bilgiler, transferler ve gezileriniz hakkında yardımcı olacak bir kaynaktır. En iyi doğa tatili yapıp geceleri ise kendinizi eğlenceye bırakabileceğiniz muhteşem Olimpos gerek doğası, gerek ağaç evleri, gerekse yeşilin maviyle birleşimi ziyaretçilerini kendisine hayran bırakıyor.


Carettacarettalara ev sahipliği yapan Olimpos sahilleri sit alanı olarak ilan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.