27 Şubat 2018 Salı

Almanca sesli sözlük

Ayarlar bölümünü kullarak çevirisini görmek istediğiniz sözlükleri seçme ve aynı zamanda sözlüklerin gösterim sırasını ayarlama imkanı. Böylece her duruma uygun sözcük hazırınızda bulunur. Bu da iletişim kurma. Cümle ve Videolar ile zenginleştirilmiş içerik.


Etimoloji, Eş ve Zıt anlamlar, kelime okunuşları ve günün kelimesi. OS, Android ve Windows mobil platformlarda online ve offline sözlük programları.


Tanıtımımızın başında da belirttiğimiz gibi farklı dilde milyon kelimeyi kullanıcılarla paylaşmaktayız. With language games on the website, learning vocabulary will become an easy and entertaining pastime. Uzman sözlükçülerimizin kelime varlığını sürekli tarayıp geliştirmeleri sayesinde sözlüğün üstün kalitesini garanti edebilmekteyiz.


Almanca sesli sözlük

Yaklaşık olarak 1milyon insan tarafından konuşulan dünya ortak diller arasındadır. Avrupa’da Ticaret dili olarak da bilinmektedir. Bunun için, başka bir online sözlüğe tık. For everyday users, students and professionals.


Sözlük olarak kullanma. Almanca çevirilerin telafuzunu dinleme seçeneği. Bu uygulama kullanıcılara almanca -türkçe, türkçe- almanca çeviri sunmaktadır Kullanıcılarımız isterse online çalışma defteri, dergi ve kitap içeriği sunmaktadır. Belirli seviyelerde kelime ezberlemeye destek sağlayarak kullanıcıların kelime ezber çalışmalarını desteklemekte ve bunları raporlamasını sağlamaktadır.


Online test imkanı sunarak kullanıcıları dahada. Türkçe online sözlük Tureng. Yani Almancada e, i, ö, ü gibi ince sesli harfler ile a, ı, o, u gibi kalın sesli harfler bir arada olabilir. Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın.


Kelimelerin farklı. Benutzern ermöglichen, ihr Wissen mit anderen zu teilen.


Wenn eine bestimmte Türkisch-Deutsch-Übersetzung noch nicht im Wörterbuch enthalten ist, kann sie von jedem Benutzer eingetragen werden. Ankara’daki ilkokul yıllarını, Talas-Kayseri ve Tarsus’ta ortaöğretim dönemi izledi.


Islak Kek Kunta Kinte Malzemelerden un ve kabartma tozu hariç tümünü, yumurta, şek. Sebzeli Kıyma Yemeği Soğanı soyup incecik doğrayın. Domatesi yıkayıp soyduktan so.


Yakında KPDS, TOEFL, IELTS, TOEIC bilgi bankası hizmetinizde! En popüler sözlük ve eşanlamlılar sözlüğü. Hızlı bir şekilde ilerlemek için en iyi web siteleri hangileridir?


Almanca sesli sözlük

Güvenilir ve hızlı çeviri yapabilmeniz için almanca çeviri sözlüğümüz ücretsiz olarak kullanımınıza sunulmuştur. К сожалению проблема не решена, тоже самое происходит и на других сайтах со встроенным проигрывателем.


Bir kelimenin anlamını çok detaylı göstermesi ve almanca kelimeleri sesli bir sekilde şirin bir karakter aracılıgı ile telaffuz etmesi programın en iyi özelliklerinden birisidir. Arattığınız kelimelerin yan anlamlarını görebilir ve örnek cümleler içinde kullanımını inceleyebilirsiniz. Ayrıca kelimeleri sesli olarak da dinleyebilirsiniz. Arama geçmişim alfabe.


Almanca sesli sözlük

Kafkas mücâhidlerinin ilk lideri ve Şeyh Şâmil’in hocası. Sesli dinlemek için. Dağıstan’da Avarların oturduğu Gimri köyünde doğdu.


Bu hatayı giderdim ve yeni bir sürüm yayımladım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.