30 Ocak 2018 Salı

Şirinevler günlük kİralik daire

Şirinevler günlük kİralik daire

Emeğimizin karşılığını sizlerin yorumları ve görüşleri ile kendimizce aldığımızı düşünüyoruz. Güvenilir, daima ziyaret edilebilecek bir ev ortamını herkes görmek ister.


Biz de şirinevler firması olarak bu düşünceyi benimseyerek hareket ederek ekip çalışmalarımızı bu yönde tasarlamış olduk. Gerek konforu, gerek temizliği ile bölgedeki tek, istanbuldaki sayılı üst düzey evlere. Günlük Kiralık Ev İstanbul’un en kalabalık 6. Cevabınız hayır ise, o zaman sizleri Şirinevler günlük kiralık evlerimizin ayrıcılığını yaşamaya davet ediyoruz.


Kendinizi evinizde. Beyaz eşyadan yatak odası takımına, klimadan, Smart Tv ye kadar her eşya vardır.


Şirinevler günlük kİralik daire

Kiralama hizmeti sonunda firma personelimiz eve girerek tüm çarşafları değiştirir, yıkar, evi temizler ve o şekilde bırakır. Bizleri günün saati arayabilirsiniz.


Ferah, temiz ve huzurlu lüks evlerimiz ile siz değerli misafirlerimize elimizden gelen en iyi desteği sağlamaktayız. Tüm bu koşullar içerisinde günlük 1tl den başlayan günlük fiyatlarımız tamamen müşteri memnuniyeti. Tüm konaklama çeşitlerine oranla en rahat olan günlük daireler misafirlerine uygun fiyat olanaklarında sunulmaktadır. Tek kişi olarak konaklama yapabileceğiniz gibi evin büyüklüğüne göre fazla sayıda kişilerle tek bir evde konaklayabilirsiniz.


Uzun ya da kısa süreli konaklamalarınız için, Şirinevler günlük kiralık dairelerimizi tercih edebilirsiniz. Avrupa yakasında yer alır. Bahçelievler ilçesine bağlı bir mahalledir. Bu dairelerin ortalama günlük konaklama ücretleri 1TL ile 2TL arasında değişmektedir.


Bu fiyatlar genellikle dairenin bulunduğu konuma, oda sayısına. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi CNREXPO Fuar Merkezi CNR ve İFM fuar alanı, atatürk hava alanı Metroport AVM Alışveriş.


Bakırköy devlet hastanesi Dr. RİNEVLER MEYDAN ULTRA LÜX GÜNLÜK SÜİT WİFİ KLİMA. WC ve banyosu ile mutfak bulunur. Evlerimizde dilerseniz tek gelebileceğiniz gibi tercihinize göre arkadaşlarınızla ya da ailenizle de gelebilirsiniz.


Daha detaylı bilgiler edinmek, sorularınızı bizimle paylaşmak ya da rezervasyon işlemleri için. SONRAKİ İLAN BAHÇELİEVLER GÜNLÜK KİRALIK DAİRE. Tercihiniz doğrultusunda tek kişilik veya sevdikleriniz ile birlikte konforlu dairemizde dilediğiniz süre boyunca konaklayabilirsiniz. Temizlik ve hijyen bizim için en önemli unsurdur.


Şirinevler günlük kİralik daire

Evlerimiz tüm giriş ve çıkışlarda uzman ekibimiz tarafından titizlikle şirinevler günlük kiralık daire temizlenmektedir. Ayrıca talebe bağlı olarak konaklama esnasında da temizlik hizmetimiz mevcuttur. Kayıtlı Arama -Favori -Mesaj -account_circle Hesabım.


Full eşyalı, tüm mutfak gereçlerinin olduğu, internet, klima ve kombi bulunan daireler. BAKIRKÖY MEYDAN GÜNLÜK KİRALIK DAİRE. TÜKETİLEN TÜM DOĞALGAZ, SU, ELEKTRİK FİYATA DAHİLDİR. MUTLAKA TÜM ÇIKIŞLARDA ÇARŞAF VE HAVLULAR DEĞİŞTİRİLMEKTE OLUP BU DURUM TEMEL KURALIMIZDIR.


DETAY: Firma Reklam Satın Almamış. FİRMA ADRESİ: Şirinevler mah. Giriş Yap Kayıt Ol İletişim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.