25 Ocak 2018 Perşembe

Mailde kendini tanıtma İngilizce

It’s a pleasure to meet you. I study at Marmara University for getting my master’s degree. Skip navigation Sign in. This video is unavailable.


Günlük yaşamda karşılaşılan tanışma senaryolarından farklı olarak resmiyet ön plandadır ve sizli-bizli konuşma söz konusudur. Yeni mezunsunuz iş başvurusunda bulunacaksınız, veya çalıştığınız yerden ayrıldınız yeni bir firmaya başvuracaksınız, ihtiyacınız olan en önemli hususlardan biri de sizi anlatan kendini tanıtma yazısı olmasıdır.


Türkçe, ister almanca ister ingilizce. Annemin ismi Fatma, ev hanımıdır. Eğer cevaplaması zor gelen bir soru ise tamam, sorun yok!


Bazen native speakers olanlar için bile İngilizce birini tanıtma ya da kendilerinden bahsetmek zor gelebilir. Yeni bir arkadaşlık başlangıcında da karşımızdakinden kendisini. Başlangıç Seviyesinde Olanların İngilizce Aile Tanıtma Rehberi Bir grupla birlikte tatildesiniz ya da hafta sonu hep birlikte mangal keyfi yapıyorsunuz.


Etrafta gezinerek kendinizi ve ailenizi tanıtmaya ve yeni arkadaşlar edinmeye başlıyorsunuz. Profesyonel bir giriş yapmak için sizinle mülakat yapacak kişi ile tanıştığınızda elinizi uzatın ve kendinizi tanıtın.


Mailde kendini tanıtma İngilizce

Günlük bir konuşma yapacaksak, orta seviye İngilizce biliyor olmamız yeterlidir. Resmi ve profesyonel konuşmalarda ise, biraz daha ileri seviye İngilizce bilmek önemlidir.


Mailde kendini tanıtma İngilizce

Sizinle karşılıklı oturma fırsatı bulamayacak olan potansiyel partneriniz ya da iş ortağınız, sizi bir telefon. Yeni tanıştığınız birine veya bir mektup arkadaşınıza ailenizi ingilizce tanıtmak ister miydiniz ? Aşağıdaki örneklere çalışarak başarılı olma ihtimaliniz yüksek. Hazırladığımız ingilizce kendini tanıtma örneklerini hem uzun paragraflarla hem uzun cümlelerle, hem de kısa paragraflarla kısa cümlelerle destekledik.


Cambly eğitmenimiz Diana’dan günlük hayatta kendini İngilizce nasıl tanıtacağını öğren! RNEK 1: My name is Ayşe and my surname is Yılmaz. Kendinizi Tanıtma Örnekleri.


I live in Istanbul. I am a student at the university. I have brown eyes and black hair. My fahter is a doctor and my mother is a housewife. Ingilizce fiziksel özellikler tanıtma paragraf. Görüntülenecek adınız (isteğe bağlı): Cevabım seçilirse veya yorumlanır. Ben Çorum Albayrak ilkokuluna ve Çorum Atatürk lisesine gittim. Erzurum Narman Meslek Lisesi’nde okuyorum mezun oldu. Benim adım Sami yatkın. Mareşal Mustafa Kemal ilköğretim okulunda tamamladım.


Mailde kendini tanıtma İngilizce

Selçuklu Atatürk anadolu öğretmen lisesinde okuyorum. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Takıldığınız noktada bize yorum yazabilirsiniz. Eminiz ki sayamayacağınız kadar çoktur.


Bu soruyu bir partide, bir iş görüşmesinde ya da yeni biriyle tanıştığınızda duymanız oldukça olası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.