29 Ocak 2018 Pazartesi

Akbank emekli promosyonu

TL ye varan promosyon ! Akbank emekli promosyonu ne kadar? Sorusu merak ediliyor. TL (TL hariç) arasında olması halinde 3TL, 2. TL’nin üzerinde olması halinde promosyon 4TL’dir. Nafaka ve haciz kesintileri.


Banka üzerinden emekli maaşı alan emeklilere 4TL’ ye kadar promosyon ödemesi yapılmaktadır. En yüksek promosyon veren banka hangisi sorusuna yanıt aranıyor. Emekli promosyonu ne kadar?


Yeni emekliler de banka tarafından verilen promosyon ödemelerinden yararlanabilir. Buna istinaden aynı bankada kaldım ve sözleşmeyi yeniledik. Ayda yaklaşık civarı EFT yapıyorum.


TL EFT ücreti kesmektedirler. Promosyon açıklamasını da ayda EF. Karar, müşterilere kısa mesaj yoluyla bildirildi. Bankaya “ahlaksız tutum” eleştirisi yöneltildi.


Akbank emekli promosyonu

Banka, kararı müşterilerine SMS mesajı ile bildirdi. Gönderilen mesajda, ”Bankanın idare meclisinden. Bankaların emekli promosyon yarışı sürüyor. AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYON KAMPANYASI.


Ek promosyon ödeme. Bunların yanı sıra, maaş hesabınızdan ücretsiz şekilde havale ve EFT yapabileceksiniz. Ayrıca hesabınızdan herhangi bir hesap işletim ücreti, yıllık hesap ücreti gibi masraflar da. Bu kampanyada ilave olarak yıl.


TL’ye kadar ihtiyaç kredisi, 1. Sizlere bu haberimizde bu başvuru şartları ve başvuru aşamaları hakkında bilgiler vereceğiz. Maaş tutarlarına göre belirlenen ödemeler için maaşı bin TL’nin altında olanlara 5TL, 1. TL arasında olanlara 6TL, 2. Diğer avantajları ise emekli vatandaşlara özel bireysel kredi oranı, emekli maaşını gün önce çekebilme imkanı sunulmaktadır.


Akbank emekli promosyonu

Merakla beklenen yeni yıl emekli promosyonları belli oluyor. Hesaptan hesaba EFT, hesaptan isme EFT, hesaptan hesaba havale ve hesaptan isme havale işlemleri, ücretsiz olarak gerçekleştirilmektedir. Ayda en fazla iki kez olmak üzere tüm bankanın ATM’lerinden ücretsiz para çekme imkanı da emekli maaş.


Ayrıca emekli müşteri getirenlere bankaya kazandırdığı her emekli için 1lira veren de var. Böylece emekli 45 yakını 1lira promosyon alabiliyor. TEB başlattığı yeni bir kampanya kapsamında bin 5TL emekli promosyonu ödemesi yapıyor. Farklı bankacılık işlemlerinin kullanılması.


Bu sene de en yüksek emekli promosyon ödemesi 4TL olarak gerçekleştirilecek. Ancak bu promosyon. DENİZBANK: 4liraya varan ödeme yapıyor.


Akbank emekli promosyonu

Hal böyle olunca çağrı merkezini aradım SB yi aramamı söylediler S. Ne zaman verilecek? Hangi bankalar ne kadar veriyor?


TL’ den az olanlara 5TL 1. Ayrıca bazıları emekli maaşını kendi bankasına taşıyan müşterilerine ücretsiz işlemler, faturalarda indirim gibi ek fırsatlar sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.