29 Aralık 2017 Cuma

Poliüretan köpük sprey

Yalıtım sektöründe daha dayanıklı, uzun ömürlü, daha çok enerji ta. Gelişmiş teknikler ile uygulanması kolay ve hızlı şekilde halledilir.


Yalıtımdan, yatak üretimine, otomotiv sektöründen kaplama ve yapıştırıcılara kadar birçok alanda esnek kullanım sağlar. Tabakanın yüzeyi kurudur ve toz, kir ve yağ yoktur. Bu tip uygulamalar sık sık yalıtım. Tanımı Derby çok amaçlı poliüretan köpük, nemle genleşen ve kürleşen tek komponentli bir aerosol poliüretan köpüktür.


Her bir aerosol kutuyla verilen pipet yardımıyla kullanım için tasarlanmıştır. Ozon tabakasına zarar verebilecek herhangi bir itici gaz içermez.


Poliüretan köpük sprey

Tek malzeme ve tek uygulama ile (formül ve projeye bağlı olarak) 3-yalıtım malzemesinin (ısı yalıtımı ürünleri, hava bariyerleri, buhar geciktiricileri, sızdırmazlık ürünleri) yerini alabilir. Ters tavan çatılar, trapez sac çatılar gibi ısı yalıtımı istenilen her alana uygulanabilmektedir. Binalarda yapısal olarak dış etkenlere maruz kalan kısım çatılardır.


Poliüretan köpük sprey

Püskürtme poliüretan köpük uygulamasının yüksek yoğunlukta olmasının getirdiği yüksek basma mukavemeti. Sprey Polyurea Memran. POLİÜRETAN MAKİNASI.


Yıllardır sağlamış olduğu hizmetler ve ürettiği %1yerli makinalar ile sizlere poliüretan makinası, polyurea makinası, poliüretan köpük makinası, poliüretan sprey tabancası ve varil transfer pompası ürünleri ile sizlere kalıcı. Isı izolasyonu için uygulanan sprey poliüretan köpük fiyatları uygulama yerine,mevsimine,ortam koşullarına göre farklı şekilde verilmektedir. Bu değer, bir metreküp malzemenin ağırlığına denktir. VIP sprey izolasyon sistemleri.


Isı, su, ses yalıtımı yapılır. Son teknoloji yalıtım malzemeleri. Ayrıca zemin fark etmeksizin dikey – yatay ve ters yüzeylere doğru bir şekilde. Uygulama yüzeyine yüksek basıncı poliüretan sprey makinası ile sıvı olarak uygulanan ve saniye gibi kısa bir zaman diliminde kendi hacminin yaklaşık – katı şişerek poliüretan köpük halini alan temelden çatıya birçok alanda kullanı.


Poliüretan köpük sprey

Ayrıca bu tür çatılarda diğer ısı yalıtım malzemeleri (izocam,taş yünü,strafor) sprey poliüretan kadar uygun değildir. Gerek malzeme ömrü,sağladığı yalıtım (ısı geçirgenlik kat sayısı),gerek uygulama zorluğu ve ek işlemler (dübellebe,asma tavan,boyama)gibi ek maliyetler içermektedir.


Sektörde öncü firmalardan olan FLY Kimya kendi fabrikasında ürettiği son teknoloji makina ve kaliteli hammaddeler ile yıllar boyu müşterilerine kalıcı çözümler sağlayacaktır. Yerli üretimin gücünü ülkede yüzlerce mutlu müşterisine ulaştıran Pusmak sizin ihtiyaçlarınız içinde bir adım. Poliüre sprey poliüretan köpük, Düzce.


Hesaplamanın doğru yapılabilmesi uygulama yapılacak alanın birtakım özellikleri ile doğrudan alakalıdır. Köpük yalıtım uygulamalarında KG üzerinden fiyatlandırma daha doğru bir yöntemdir.


Bu sebeple poliüretan köpüğün ısı tutuculuğu muhteşemdir. Uygulandığı yüzeye mükemmel bir şekilde yapışarak yüksek mukavemet sağlar. Sıcak havada ters tavanınıza uygulandığında oluşabilecek hava değişikliğini hissetirecek derece de ısıyı keser. Soğuk havalarda ise evinizdeki sıcak havanın dışarı çıkmasını engelleyerek evinizin kış aylarında sıcak kalmasını sağlayarak doğalgaz, ısı tasarrufu sağlayacağı.


Yüksek kapalı gözenek içermesi, termal geçirgenlik katsayısının düşük olmasının ve iyi bir yalıtımın sebebidir. Başlangıç termal iletim kat sayısı 0yaşlandırılmış üründe termal iletkenlik katsayısı 0olarak ölçülmüştür. Bu reaksiyonun gerçekleşmesinde püskürtme oranı, havadaki nem ve sıcaklıkla birebir alakalıdır.


Bilmeyen, konunun uzmanı olmayan kişilere kesinlikle yaptırılmamalıdır. Yani söyleyeceklerimizi toparlayacak olursak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.