11 Aralık 2017 Pazartesi

Kuru akü şarj cihazı

Kuru Akü Şarj Cihazı n11. En yüksek tedarik eden ülkeler veya bölgeler Çin, Türkiye ve Tayvan, Çin şeklindedir ve sırasıyla kuru akü şarj cihazı ürününün 99%, 1% ve 1% kadarını karşılarlar. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence altına alabilirsiniz. Bu akü şarj cihazı 12V kurşun asitaküleri şarj etmek için dizayn edilmiştir.


Polyswitch özelliği aşırı şarj akımı ve ters polariteyi önleme özelliğine sahiptir. Bu durumda akü şarj esnasında herhangi bir zarara uğramayacaktır. Cihazla birlikte, kutup başları için çene ve bağlantı seti verilmektedir.


Kuru akü şarj cihazı

Cihazın ön tarafındaki switch, akünüzün 12V olmasına. Le Modül Le Çubuk Le Hortum Le Led Spot, Adaptör satışı. Kredi kartına Taksit imkanı. Aynı Gün Kargo Ürün Özelliği Seç.


Ancak bazı tiplerde elektrolit,bir seperatöre (kağıt havlu gibi bir şey) emdirilmiş halde plakalara temastadır. Elektroliti olmayan akü yada pil yoktur. Piyasa bu tip akülere kuru akü derki doğrusu bakımsız akü olmalıdır.


Genelde düşük şarj ve deşarj akımlarında kullanılmaları uygundur,çünkü aşırı akımlar mutlaka ısınmaya ve emniyet çıkışından buharlaşmaya. Doğru akü şarj cihazı seçimi akünüzün ömrünü 2-katına çıkarabilir, boşta duran akülerinizin raf ömrünü de uzatabilirsiniz. Başlıca oto akü şarj cihazı ve motosiklet akü şarj cihazı en çok kullanılanlar arasındadır.


Tekrar şarj edilebilen akü şarj redresörü kullanımı da oldukça basittir. Linetech şarj cihazı V aküler için kullanımı uygundur. Katılım Mesajlar 1Puanları Yaş 34. Akü Şarj Cihazı (Redresörler) çıkışta opsiyonel olarak sunulan L-C filtreleri ile DC üzerindeki AC çıkış dalgalanması 1%’in altında olup şarj edilen akü grubunun ömrünün maksimum kullanılmasına yardımcı olunur.


Giriş ve çıkışlar, devre kesicilerle ayrı ayrı anahtarlanabilir. Bunun dışında istenilen bilgiler kuru kontak çıkışı olarak da sağlanabilir. Satın aldığınız aküyü, akü şarj aletleri sayesinde şarj edebilirsiniz.


Tüm kuru aküler için modeller Pilburada. BC48N model Akü Şarj Cihazı, genel kullanım için tasarlanmış, kullanıcı dostu yapısı ve programı ile her türlü aküyü güvenle şarj edebileceğiniz, kolay bakım özellikleri olan üstün teknolojiye sahip akü şarj cihazıdır. BC48N Şarj cihazı kullanılırken akü şarj parametrelerini ayarlamanıza.


Kuru akü şarj cihazı

Aküler, Akü Şarj Cihazları ve İnvertörler kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. Einhell Cc-Bc Akü Şarj Cihazı % indirim. Sepette % indirimli fiyat. Oto akü şarj cihazı ve takviye kablosunu kampanyalı fiyatlarla sipariş etmek için tıklayın!


Kuru akü şarj cihazı

Diğer Güç Kaynağı fiyatı Bilgisayar kategorisinde. AKÜ ŞARJ CİHAZLARI Tükendi. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir - Masaüst ü. Tekne, karavan, araba, motosiklet akülerini şarj eder ve akü dolunca kapatır.


Bu aleti hem kuru akü şarj cihazı hemde jel akü şarj cihazı olarak kullanabilirsiniz. Otomobil galeriler ve s. Bu özelliğin adı Akıllı Şarj özelliğidir. MUST Solar 60A MPPT Şarj Kontrol Cihazı güneş panelinden gelen akımı ve voltajı düzenleyerek aküleri. Savior 3KW 60A 12V-24V-48V MPPT Solar Şarj Regülatörü.


Tüm boyutlara uygun küçük boyutta evrensel (Universal) masaüstü şarj cihazı. Optimum Şarj Göstergesi Ledli. Yüksek, zarif ve kompakt tasarım.


Güvenlik zamanlayıcısı sayesinde kapasitesi dolduğunda şarj etmeyi engeller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.