18 Aralık 2017 Pazartesi

Akbank emekli promosyon

TL ye varan promosyon ! Ancak emekli maaşını farklı bankaya taşımak veya ilk kez almak isteyen müşteriler diğer kampanyaları da göz önünde bulundurabilirler. TL’den az olan müşteriler 3TL, 1. Akbank emekli promosyon.


Promosyonun yanı sıra, emeklilere özel bir çok avantajı da sunmaktadır.

Milyonlarca emekliyi sevindiren promosyon ödemeleri başlıyor. Bu kampanyada ilave olarak yıl sonuna. Kredi çekerken emekli maaş müşterilerine özel faiz uyguluyor.


TL’ye varan promosyon ile. Banka emekli hesabı getirene 1TL ek gelir imkanı sumnaya başladı. Banka üzerinden emekli maaşı alan emeklilere 4TL’ ye kadar promosyon ödemesi yapılmaktadır.


Ek promosyon ödemesinde ise emekli maaşı miktarı baz alınıyor.

Bankaların emekli promosyon yarışı sürüyor. TL altında emekli aylığı. Emeklilere bankalardan fırsat! TL ve üzeri emekli maaşı alanlara 1. TL emekli maaş promosyon ödemesi.


DENİZBANK: 67 85 1. Banka promosyonları emekli maaşları ile doğru orantılı oluyor. Bu nedenle yüksek emekli maaşı alanlar ile düşük emekli maaşı alanlara aynı tutarda promosyon verilmiyor. EFT, kredi kolaylığı ve maaşı gün erken çekme gibi imkanlar sunuyor. Kredi kolaylıkları, indirim imkanları sunuyor.


Tüm bankaların ATM’lerinden ayda kez ücretsiz para çekme, bedava havale ve EFT, bireysel kredilere özel faiz oranı gibi imkanlar sunuyor. Hangi Banka Ne Kadar Promosyon Veriyor.


EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU? TL promosyon bekliyor. AKBANK : 4liraya varan ödeme yapıyor. Ayrıca şubelerde öncelikli hizmet.

Bu kapsamda emekli aylığını kendi şubelerine taşıyan emeklilere özel olarak EFT ve Havaleleri ücretsiz yapma hakkı da veren banka, hesap işletim ücreti almamaktadır. ING Türkiye, emekli maaş müşterilerine özel kampanyada 2. TL etmekte ve böylelikle ING bank toplam emekli promosyon ödemeleri ise 2. TL hesaplandığında 1. Sizlere bu haberimizde bu başvuru şartları ve başvuru aşamaları hakkında bilgiler vereceğiz.


HANGİ BANKA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR? Ziraat Bankası: Geliri 1. TL üstü olanlara ise 4TL olmak üzere yıllık peşin olarak promosyon ödemesi yapılıyor. Aylık net geliri 1. Tüm ATM’lerden ücretsiz para çekme, bedava havale ve EFT, kredilere özel faiz oranı gibi imkanlar sunuyor.


Chip parayı almak için Neo kart almanız gerekiyor. FastPay uygulamasını. FİBABANKA PROMOSYON ÖDEME DETAYLARI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.