26 Aralık 2017 Salı

Ağrı ak parti İl başkanliği İletİşİm

TEKİRDAĞ İL BAŞKANLIĞI GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI. A Adana Adıyaman Afyonkarahisar Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın. AK PARTİ SİNOP İL. Yaşlılar toplumun kutup yıldızıdır.


Ak Parti Kayseri İl Başkanlığı Kurumsal web sitesi.

WEB SİTESİNE GİT Engelli Koo. AKİM vatandaşlarımızın talep, şikayet, eleştiri veya önerilerini, web sitesi, mobil uygulama, telefon ve yüzyüze iletişim kanallarından aldığı ilk uygulamadır.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez, İlimizde meydana gelen sel nedeniyle incelemelerde bulunmak üzere Düzce İlimizi ziyaret etti. B Balıkesir Bartın Batman.


Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa. D Denizli Diyarbakır Düzce.


Kars Güncel- Basın toplantısı düzenleyerek yaklaşık yıldır sürdürdüğü il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Atmaca, "Bugünden itibaren il başkanlığı görevinden ayrılıyorum. Son Güncellenme: 23.

Evvel Zaman içinde memleketin birinde yaşlarında fakat çok dinç ve genç görünümlü bir adam yaşarmış. Ayrıca anne, baba ve tüm büyüklerimizi ihmal etmemeye bu kıymetli günlerde daha çok dikkat etmeliyiz.


Yüce Allah’tan güzelliklerle dolu. Teşkilat Başkanı Ş. EKM başkanlığına ait web sayfasını faaliyetleri takip ederek günceller. Gerçekleştirilen faaliyet ve program haberlerini Basın Sorumlusu ile koordineli çalışarak yayınlar.


AĞRI İL BAŞKANLIĞI. Akparti Kars İl Başkanliği haritası, telefonu ve uydu görüntüsü. Daha fazla videoya gözat. Harita Mühendisi Murat Dağtekin’in Ağrı İl Başkanı olduğu açıklandı.


Ali Babacan öncülüğünde kurulan Deva Partisi, bugün Ankara Bilkent Otel saat 14:00’de yapılan toplantı sonucu, davet edilen 6. Emniyet mensupları tarafından bize verilen. Hatay : Antakya - Sema Apt.


Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye’yi her fırsatta karalayan ve son olarak koronavirüs salgınıyla mücadelede başarılı ülkelere ilişkin başyazısında Türkiye’ye yer vermeyen The New York Times’a mektup yazarak, gazetenin hatasını düzelttirdi. Kadın Kolları Başkanlığı telekonferans üzerinden yürütme toplantısı gerçekleştirdi.


AKPARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞI - Resmi Websitesi. Hazırlamış olduğumuz projeleri sunduk.

E-spor konusunda bilgi verdik. Kendisi E-Spor federasyonuyla bir. FETÖ operasyonunda şüpheli tutuklandı. Baba boğuldu, oğlu otomobilde oyn. Adres: uşak yücelti sk. Kablosuz internet yok Otopark yok Kredi kartı geçerli değil. Mecidiyeköy Mahallesi, Büyükdere Cd.


Geçtiğimiz hafta Tekirdağ il başkanı Ahmet Kambur ve yönetim kurulu üyelerinin istifa etmelerinden sonra yeni başkan ve yönetim kurulu oluşturulması için Tekirdağ koordinasyon milletvekili Harun Karaca tarafından çalışmalar sürdürülüyor. Temayül yoklamasında her hangi bir olumsuzluk yaşanmadı.


Parti mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği ve çok kalabalık olduğu gözlemlenen toplantının sonuçları ise açıklanmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.