25 Ekim 2017 Çarşamba

Chicco ohlala İkiz bebek arabası

Modern ve göz alıcı tasarımının yanında bebekler için konfor sunarken ebeveynler için de kullanılması çok kolaydır. Doğumdan itibaren kg ‘a kadar kullanılabilen Ohlalà Twin yanızca kg ağırlığındadır.


Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. YIKANABİLİR: Çıkarılabilir ve yıkanabilir kılıf. Ohlala Twin tek elle katlanabilir ve.


Ebeveyn olmak, bebeğinizin ilk adımlarından, uyku vaktine, banyo zamanına ve arabadaki yolculuklara kadar, eşsiz anlarla dolu bir yolculuktur. Kraft bebek arabası modelleri portatif olma özelliği ile birlikte kolaylıkla her yerde taşınabilir. Menüyü geç İçeriğe geç.


Chicco ile her an değerli. Hem İtalyan tasarımına hem de çekiciliğe sahip OHlala, hem annelere hem de bebeğe maksimum konfor sağlamak için geliştirildi. Yeni Doğan Gereçleri.


Peg perego Pliko Mini Classico Twin İkiz. Kargo - Adınıza Faturalı, Memnuniyet garantili. Kombine sapı sayesinde sadece tek elle bile kolayca manevra.


Chicco ohlala İkiz bebek arabası

Sen de satılık fiyatlarına, yorumlara, özelliklere göz at. Kolay kaldırılabilir. Kullanıcı deneyimlerini görebilirsiniz. Nadir kullanmış olmamıza rağmen ay sonra tekerlekleri gıcırdamaya ve manevra özelliğini kaybetmeye başladı üstelik sol tarafa doğru yamuldu (kg kapasitesine dikkat etmemize rağmen) tek elle açılıp kapatma sorunu yaşaması derken kullanımı gün geçtikçe zorlaştı.


Chicco ohlala İkiz bebek arabası

Yukarıda da belirttiğimiz şekilde öncelikli olarak bebeğinizin sonrasında sizin kullanımınızdaki avantajlar her zaman ön plana çıkar. OHlalà, inanılmaz derecede sağlam ve şaşırtıcı derecede hafif, öyleki tek bir parmakla yukarı kalkabilir. Siteye Git dakika önce.


Chicco ohlala İkiz bebek arabası

Satıcı: TıpışTıpış. BEBEK ODASI MOBİLYASI. Bebek arabası fiyatlarını görün. Baston Puset ürünlerini ve çeşitlerini hemen satın al. TL %İndirim KDV. Alışveriş sepetinizde ürün yok. Ben chicco ohlalayi yeni aldım ama ikinci araba olarak. Diğer arabamız çok ağır, asansörsüz evdeyim ve tek başıma bir yere çıkmakta zorlanıyordum. Hızlı Gözat Sepete Ekle.


Barlı, Taşıma Kapasitesi: kg, Tek Yönlü, Yatış Pozisyonlu 1. Beykent merkezinde çocuk gereçleri, oyuncak araba, akülü araba, bisiklet, bebek arabası, çocuk koltuğu, bebek arabası, bebek sandalyesi, kanguru gibi ürünleri size sunmaktayız. St Diğer Sepetler kategorisindeki tüm ürünler için tıklayın Internet Explorer ve daha eski sürümleri desteklememekteyiz. Bu özelliği kullanabilmek için devam et butonuna tıklamalısınız.


En ucuz chicco activbebek arabası modeli için alışverişinize buradan başlayın. Türkiye’nin alış veriş siteleri bumudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.