20 Eylül 2017 Çarşamba

Marka tescil 41 sınıf

Marka tescil 41 sınıf

Sempozyum, konferans, kongre ve seminer düzenleme, idare hizmetleri. Marka tescil sorgulama, marka 41. Eğitim ve öğretim hizmetleri. Spor, kültür ve eğlence hizmetleri.


Dergi, kitap, gazete v. Tüm İşlemlerinin Online Takibi Deneyimli Vekillerden Uzman Desteği Turkticaret. MARKA TESCİL EŞYA VE HİZMET SINIFLARI. Yürütme MADDE - (1) Bu Tebliğ hükümlerini Türk Patent Enstitüsü Bakanı yürütür. Listelenecek sonuçlardan şirket faaliyetlerinizi en iyi ifade eden marka tescil sınıflarını.


Sanayide, bilim sahasında, fotoğrafçılıkta, tarım, bahçecilik ve ormancılıkta kullanılan kimyasallar. Gübreler ve topraklar.


Yangın söndürücü m. Kara, deniz ve hava taşımacılığı hizmetleri ve kara, deniz ve hava taşıtlarının kiralanması hizmetleri (tur düzenleme, seyahat için yer ayarlama, seyahat ile ilgili bilet sağlama, kurye hizmetleri dahil). Araba parkları hizmetleri, garaj kiralama hizmetleri.


Tekne barındırma hizmetleri. Boru hattı ile taşıma hizmetleri. Elektrik dağıtım hizmetleri. Su temin hizmetleri.


Resmi marka tescil başvurusu için tescil ettirmek istediğiniz mal ve hizmet grupları nelerdir? Ev ve kırtasiye amaçlı olmayan yapıştırıcılar. Ahşap, metal, cam ve plastik malzemelerin ve madenlerin işlenmesi, bunlara şekil verilmesi için makineler, takım tezgahları ve bu amaçla kullanılan endüstriyel robotlar. Kaldırma, taşıma ve iletme makineleri, aynı işleve sahip robotik mekanizmalar (asansörler, yürüyen merdivenler, vinçler dahil).


Tarım, hayvancılık. PDF MAGAZINE - AI-MAGAZINE. Plastik işleme hizmetleri. Belirtilen ₺60tek sınıflı marka tescil başvurusu için TPE. Mühendislik, Mimarlık, Bilgisayar. Bilimsel amaçlı ve laboratuvarda kullanım amaçlı olanlar dahil ölçme aletleri, cihazları, göstergeler ve laboratuvara kullanılan malzemeler.


Ses ve görüntünün kaydı, nakli veya yeniden meydana getirilmesi (reprodüksiyonu) için cihazlar (veri işlem, haberleşme ve çoğaltma amaçlı cihazlar ve bilgisayar çevre donanımları dahil). Manyetik, optik kayıt taşıyıcılar ve. Oysa sınıf seçimi en az ön araştırma kadar önemli bir konu.


Tpe marka sınıfları arasından seçim yapmak aslında tescil başvurusu yapacak kişiye bir nevi de özgürlük tanımaktadır. Dem Patent "Kaliteli ve Güvenilir Hizmet" sloganı ile hareket etmekte ve ilke olarak fikri mülkiyetinizi koruma ve riskleri minimize ederek hareket etme prensibiyle.


Marka tescil 41 sınıf

Dilerseniz markanızı hangi marka sınıflarında tescil etmek istediğinizi belirlemek için arama alanına anahtar kelimeleri ve ifadeleri aralarına virgül koyarak (örneğin: "ahşap direk, cila, parke, ahşap oyma" şeklinde ) yazabilirsiniz. Hizmet bedeli tek sınıf marka tescil fiyatı 409. TL, birden fazla her sınıf tescili için artı 249.


Marka tescil 41 sınıf

Firmamız marka ve patent konusunda en iyi danışmanlık hizmetini vermeyi garanti eder. Sizde hemen bir marka uzmanımızla görüşmeye başlayın. Sınıf Uygulama Değişikliği TPE.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.