29 Eylül 2017 Cuma

Güpürlü abiye modelleri tesettür

Sayfamızdan online siparişinizi verebilir ve avantajlı indirim fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Birbirinden şık tesettür abiye modelleri ile kaliteli kombinler oluşturabilir ve kalitenizi bir adım öne taşıyabilirsiniz. Abiye modelleri özel tasarımlı ürünler içerisinde yer alır.


Bedeninize uygun model içerisinde oldukça rahat edersiniz. Kabartma güpürlü modeller elbisenin üzerinde çok şık durmaktadır.

Kıyafetlerin büyük kısmında gördüğümüz güpür detaylar özellikle abiyelerin ön kısımlarında kendine yer bulmuş bir tasarımdır. Düğün, nişan, mezuniyet ve tüm özel günlerde.


En şık ve yılın en moda tesettür abiye modellerini yakından takip eden tesettürlü bayanların, özel günlerinde vazgeçemedikleri tesettür abiye şıklığı Modaselvim. Tesettür Abiye Modelleri Özel günlerde özel ürünler.


Uzun abiye elbise modelleri, dantelli abiye elbise modelleri ve tüm tasarımlarıyla en trend abiye elbise modellerine yüksek meblağlar vermeden sahip olabilirsiniz. Elbiselerin belirli bölgelerinde uygulanabileceği gibi tümünde de uygulama yapmak mümkündür.


Etek kısmı ya da göğüs kısmı. Daha çok özel günler için tasarlanan bu kıyafetlerden her tesettürlü bayanın dolabında mutlaka birkaç tane olması kanaatindeyiz.

Tabi imkanlar doğrultusunda bu sayıyı arttırmak mümkündür. Bu güpürler, abiyelerde, elbiselerde ve eteklerde yoğun olarak.


Abiye tesettür şıklığını tamamlayan abiye eşarp çeşitlerimiz, elit etkinliklerde ışıldamanızı sağlar. Nişan, düğün gibi özel günlerde ister abiyeniz üzerine ister daha sade bir kombini abiyeye dönüştürmek için abiye tarzı bir eşarp kullanabilirsiniz. Zarif duruşunu ince işlemelerle ortaya koyan sade modelleri ya da ihtişamını zengin duruşundan alan.


En şık tesettür abiye modelleri, en uygun tesettür abiye fiyatları ile siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır. Puantiyeli, diagonal desenli, işlemeli, çizgili, taş bezemeli, piliseli, fırfırlı, tül detaylı, zincirli, lazer kesim çiçekli, geometrik desenli, pelerinli, simli ve floral desenli abiyeler bu sezonun göze çarpan ve tercih edilen ürünleridir.


Uzun kesim güpürlü tesettür abiye modellerimizi inceleyip bol renk seçeneği ve ücretsiz kargo ile sahip olun. Keyifli alışverişler.


Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ? Cevabı iptal etmek için tıklayın. Gerekli E-Posta Gerekli Web Site. BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR.


Sitemizde bulunan birbirinden şık ve özel tasarım abiye modelleri ile özel günlerin yıldızı siz. Bağlama Teknikleri boyutlu gelinlikler Alvina.


Zarif, asil ve bir o kadar da şık duruşuyla baş döndüren bir zarafet sunan tasarımları itinayla seçerek, stil sahibi hanımlarla buluşturuyoruz. En seçkin markaların tesettür abiye kreasyonlarında ön plana çıkan elbise modelleri tesetturabiye.

Güpürlü Abiye elbise modelleri birbirinden güzel seçenekleriyle uygun fiyat ve yüksek kaliteyle sefamerve. Güpürlü beyaz abiye modelimiz şanel krep, multi şifon ve tül kumaş ile üretilmiştir. Davetler için tesettür abiye satın almadan önce Ferace. Diesre abiye modellerinde feminen çizgilere de yer veriliyor.


Dantel güpür elbise modelleri, her geçen gün farklı tarzlarla yeni modeller üretilmektedir. Kesimleri nedeniyle farklılık göstermesinden dolayı seçimine daha da bi özen gösterilen abiye modeller çoğu zaman görünüşte güzel olan ancak giydiklerinde bayanların hoşuna gitmemesinden dolayı kullanıcıların muallakta kalmasına neden olmaktadır.


Whatsapp Destek Hattı x İletişime geçmek için hemen tıkl. Kol İspanyol Güpürlü Abiye - BORDO ₺19KDV Dahil ₺23KDV Dahil Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Payet Güpürlü Abiye Modelleri. En yeni ve en çok tercih edilen modellerinin başında payet güpürlü abiye modelleri gelmektedir.


En çok tercih edilen renklere bakıldığında ise bordo, siyah, zümrüt ve somon renkleri dikkat çekmektedir. Yeni sezon tesettür abiye modellerini sitemizden inceleyebilir ve uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.