25 Ağustos 2017 Cuma

Türkiye atak helikopteri

Türkiye ve Azerbaycan harekete geçti! Milli taaruz helikopteri ATAK göreve hazır - Duration: 12:02. Anadolu Ajansı 13464. Meis Adası önünde bir Yunan fırkateyni nöbet tutuyor.


Türkiye atak helikopteri

T-12 AgustaWestland üretimi Agusta A1Mangusta helikopterinin gövdesinin çeşitli aksamlarının değiştirilmesi ve özgün silah ve yazılım sistemlerinin entegre. TUSAŞ), Türk kara havacılığının ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarına başarıyla devam ediyor.


ATAK, bu özellikleriyle küresel pazarlardaki rekabette en önemli oyuncular arasında yer alıyor. ATAK, dünyada kendi sınıfındaki en etkin taarruz. ATAK helikopteri de Azerbaycan’da. Başkasının size karşı saldırmaması için hazırlıklı olmak zorundasınız.


Brezilya Kara Havacılık. Uzmanlar Türk savunma sanayisinin Güney Asya ve Pasifik ülkelerinin gözdesi haline geldiğini belirtiyor. O dönem bu ihracatın 1. TUSAŞ, sözleşmenin imzasının üzerinden geçen.


Payla ş Paylaş Paylaş Paylaş Paylaş. Böylece tek seferde en büyük savunma sanayii ihracatı gerçekleştirilmiş oldu. Güncelleme Tarihi: 15.


Türkiye atak helikopteri

Taarruz helikopteri üretmek bu alanda “şampiyonlar ligi”ne girmek anlamına geliyor. Dünyada taarruz helikopteri üreten ülke sayısışirket sayısı ise ile sınırlı bulunuyor. Böylece savunma sanayiinde tek seferde en büyük ihracat gerçekleşmiş oldu.


Türkiye atak helikopteri

Saldırı helikopteri satın alma bütçemiz sadece milyar Filipin Pezosu” diyen Bakan Lorenzana, “İhtiyacımızı ABD’den karşılarsak yalnızca ila saldırı helikopteri alabiliriz. Helikopterleri çok beğenen ve kendisi de pilot olan Başbakan. Envantere girmesinden yıl gibi kısa bir süre sonra ihracat. Satış görüşmelerinin birkaç ay içinde tamamlanması öngörülüyor.


Galeriler Videolar Yazarlar. GÜNDEM TEKNOLOJİ ÖZEL HABER SPOR DÜNYA. Feci kazada genç hayatını kaybetti. KEÇİÖREN BELEDİYESİNDEN AZERBAYCAN’A BÜYÜK DESTEK.


Atak, göreve artık hazır. Emniyete teslim edilecek: İlk ATAK montaj hattında. Cumhurbaşkanlığından Antalya tanıtımına dijital katkı. Savunma sanayisinde tek kalemde en büyük.


The “T1ATAK " Multirole Combat Helicopter has been optimized for specific hothigh performance requirements of the Turkish Armed Forces. A tandem seat, twin-engine, NATO-interoperable attack helicopter optimized for attack, armed reconnaissance, precision strike and deep strike missions, at day and night all environments and regardless of weather conditions. The T1was developed by Turkish Aerospace Industries (TAI) with partner AgustaWestland.


Türk Silahlı Kuvvetlerinin şu anda göz bebeği konumunda bulunan yeni milli taarruz helikopteri teröristlerin korkulu rüyası haline gelmiş durumda. Sanırım bundan tane ya da. Göklerdedir: ATAK T1HELİKOPTERİ.


Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz günlerde Boeing üretimi AH-Apache veya AH-1Z Viper saldırı helikopterlerinin Filipinler’e satışına yönelik onay çıkmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.