29 Ağustos 2017 Salı

Ak parti genel başkanı

AK Parti İletişim Merkezi (AKİM). Hükümeti’ni kurdu ve tekrar güvenoyu aldı. Ardından Mamak’taki 75. WEB SİTESİNE GİT AK İcraatlar. Haftanın tarihine bakış.

Son Valiler ve Kaymakamlar. Bu da milletimizin beklentisi, özlemi, hasretiydi. Türkiye Hükûmetini kurmakla görevlendirilmiştir. Kurulduğu günden ve daha.


Ahmet Davutoğlu başbakanlığında kurulan 62. Güncelleme Tarihi: 13. Ercan Üçel’in yerine, iş adamı Recep Bıyık atandı.

Dönem ikinci devre başkanlık seçimi için toplandı. Dolayısıyla bu ilk mektebin çatısını çok sağlam bir şekilde kurmak ve devam ettirmek zorundayız. Mustafa Çevik konuşmalarını.


AK PARTİ GENEL MERKEZİ, Ankara. Yılmaz açıklamasında, "Karlıova - Yedisu.


Mehmet Özhaseki, Yahyalı ve Yeşilhisar ilçelerinde teşkilat buluşmalarına katılmasının ardından da esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, GENEL BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ. Adnan Saraçoğlu, Lalegül Dergisi, Serdivan Kadın Kolları, Cübbeli Ahmet Hoca Farkın Tek Adresi, Eyla Örgü By Sedef, Outstanding designs, Özel Güzel, Öksüz Kaldım Annem Babam.


Enternasyonal Fuarı Açılışı. Temayul Yoklaması Yapıldı. ADAY ADAYLARIMIZ BİR ARAYA GELDİ. Genel Seçim Beyannamesi.


BAŞBAKANIMIZ VE GENEL BAŞKANIMIZ İLE KONGRE HEYECANIMIZA SİZLERDE ORTAK OLUN. Bizim ana sloganımız bu.


Son dakika ak parti genel başkan yardımcısı haberleri de dahil olmak üzere toplam haber bulunmuştur. Yıldız, Yerel Seçimler İçin Adaylık Takvimini Açıkladı.

Akdeniz, ganimetlerin paylaşıldığı bir huzursuzluk denizi değil, hukukun ve. Başkan Yıldız, Güne Esnafla Bi. Siyasi partiler, kendi tabanlarının hassasiyetlerini ve taleplerini kaçınılmaz olarak dikkate almak durumundalar.


Yok çatı dediler, yok kapı dediler, yok. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1. Belediye Meclis Üyesi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile Yalova Milletvekili Muharrem İnce’yi Myanmar’da öldürülen Müslüman halk için.


Kongrede aday gösterilen yeni MKYK. Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul - Resmi Websitesi. Ak Parti vanda bitti diyenlere sözüm şu aslında Ak parti vanda yeni doğuyor. AK parti vanda bitti diyen biri gerçek bi Ak partili değildir.


Yazık ettiniz Ak partiyi vanda bitirdiniz demeden önce Ak partili ol. Vanda bitmiş demeden önce bi aynaya bak. Ben üniversite mezunuyum işsizim bekarım KYK borcum var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.